خیلی از بچه ها پیام خصوصی دادن و پرسیدن نمیتونم یکی یکی توضیح بدم فقط همینقدر بگم از تبریز گرفته تا قزوین و رشت و ... از رشته های مختلف اومده بودن و یه عده ای حتی کمپین تشکیل داده بودن برن سازمان بازرسی. اعتراضم رو زدم و اطلاعات زیادی دستگیرم شد فقط متاسفم یه سری از دوستان نشستند اینجا و به اوضاع میخندند. از رشته های مختلف با سند و مدرک و اتفاقات عجیب اومده بودن واسه اعتراض از رتبه برتر ماهان توی ادبیات که شده بود ۲۸۰۰۰ گرفته تا رشته های دیگه . من اعتراضم رو زدم و متاسفانه بیش از این نمیتونم توضیح بدم. اینقد سمج شدم و اونجا موندم تا اینکه با یه نفر تماس گرفتند و با ایشون ۲۰ دقیقه صحبت کردم و در جواب اینکه چرا پاسخ نامه نهایی باید بعد از انتخاب رشته بیاد هیچ جوابی نداشت که من قانع بشم و اینکه نتایج اعتراضم به سوالایی که با مدرک کامل واسه سنجش ارسال کردم این بود که فقط یکی از تستای مدیریت که ۳ گزینه صحیح بود هرکی زده واسش اثر مثبت داشته
گفتن اگر ایرادی روی پاسخ نامه نهایی دارید، رو پاسخ نامه نهایی دوباره اعتراض بزنید که دوستان میتونند به این تاپیک مراجعه کنند
که پس از انتشار کلید اولیه در سایت ایجاد شد
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و نظرات دوستان روببینید و اگر ایرادات به جاست اعتراض بزنید تا اصلاحات صورت بگیره. چون یه سری سوالا ایرادش ***** ولی من دونه دونش رو پرسیدم و فقط مدیریت که هر ۳ گزینه صحیح بود اصلاح شده. به هر حال خوشحالم که تا قدم آخر رفتم بقیش امید به خدا. حق گرفتنیه دادنی نیست