۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۸۵ کنکور مهندسی فناوری اطلاعات سال ۹۰
پردازنده ای دارای ثبات های ۳۲ بیتی است و از مقادیر ۱۶ بیتی بلافصل استفاده می کندو۱۴۲ دستورالعمل در معماری مجموعه دستورالعملهای خود دارد. در یک برنامه مفروض ۲۰% دستورالعملها یک ثبات وروردی و یک ثبات خروجی دارند. ۳۰ % دارای دو ثبات ورودی و یک ثبات خروجی هستند.۲۵% دستورها یک ثبات ورودی و یک ثبات خروجی دارند و یک بلافصل هم می گیرندو بالاخره ۲۵% باقی دستورات یک ثبات وروردی بلافصل و یک ثبات خروجی دارند.اگر در قالب بندی دستورالعملها به جای استفاده از قالبی با طول ثابت از طول متغیر استفاده کنیم.حافظه اختصاص یافته به برنامه مذکور چند درصد کاهش خواهد یافت؟
۱)۲۵ ۲)۲۰ ۳)۷۵ ۴)۸۰
۱)۲۵ ۲)۲۰ ۳)۷۵ ۴)۸۰
۰
ارسال: #۲

RE: سوال ۸۵ کنکور مهندسی فناوری اطلاعات سال ۹۰
۴ نوع قالب دستور داریم که هر کدوم یه فضایی رو اشغال میکنن.
۱- ۲۰٪ اول دستورات که دو تا ثبات میگیرن که روی هم میشه ۳۲+۳۲ = ۶۴
۲- ۳۰٪ دوم دستورات که سه تا ثبات میگیرن روی هم میشه ۳۲+۳۲+۳۲ = ۹۶
۳- ۲۵٪ سوم دستورات که دو تا ثبات میگیرن و یک ثبات بلافاصله روی هم میشه ۳۲+۳۲+۱۶ = ۸۰
۴- ۲۵٪ چهارم دستورات که یک ثبات میگیرن و یک ثبات بلافاصله روی هم میشه ۱۶+۳۲ = ۴۸
(واحد اعداد بالا "بیت" هست.)
حالا اگه بخوایم ثابت در نظر بگیریم دستورات رو باید برابر با طولانیترین دستور یعنی ۹۶ بیت در نظر بگیریم. یعنی:
که نسبتشون میشه ۷۶.۶٪ که تقریباً ۷۵٪ میگیریم. ولی برای بدست آوردن میزان کاهش باید از ۱۰۰ کمش کنیم که میشه ۲۴٪ که تقریباً ۲۵٪ میشه.
با این حال توی این سؤال مقدار بیت مورد نیاز برای Opcode در نظر گرفته نشده که من با اون حل کردم به ۱۸٪ رسیدم که نزدیک ۲۰٪ بود. یعنی سؤال به نظرم ابهام داره. اگه راهم غلطه لطفاً بگید که بردارمش بقیه به اشتباه نیوفتن. مرسی.
۳- ۲۵٪ سوم دستورات که دو تا ثبات میگیرن و یک ثبات بلافاصله روی هم میشه ۳۲+۳۲+۱۶ = ۸۰
۴- ۲۵٪ چهارم دستورات که یک ثبات میگیرن و یک ثبات بلافاصله روی هم میشه ۱۶+۳۲ = ۴۸
۲۰*۶۴ + ۳۰*۹۶ + ۲۵*۸۰ + ۲۵*۴۸ = ۷۳۶۰
(واحد اعداد بالا "بیت" هست.)
حالا اگه بخوایم ثابت در نظر بگیریم دستورات رو باید برابر با طولانیترین دستور یعنی ۹۶ بیت در نظر بگیریم. یعنی:
۱۰۰*۹۶ = ۹۶۰۰
که نسبتشون میشه ۷۶.۶٪ که تقریباً ۷۵٪ میگیریم. ولی برای بدست آوردن میزان کاهش باید از ۱۰۰ کمش کنیم که میشه ۲۴٪ که تقریباً ۲۵٪ میشه.
با این حال توی این سؤال مقدار بیت مورد نیاز برای Opcode در نظر گرفته نشده که من با اون حل کردم به ۱۸٪ رسیدم که نزدیک ۲۰٪ بود. یعنی سؤال به نظرم ابهام داره. اگه راهم غلطه لطفاً بگید که بردارمش بقیه به اشتباه نیوفتن. مرسی.
ارسال: #۳

(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ب.ظ)kazemi.soroush نوشته شده توسط: ۴ نوع قالب دستور داریم که هر کدوم یه فضایی رو اشغال میکنن.
سلام میشه بگید ۳۲ بیت برای آدرسدهی ثباتها رو از کجا اوردید؟ ثباتها ۳۲ بیتی هستند درست اما اینکه شما گفتید یعنی دو به توان ۳۲ ثبات داریم!!!!!!!!!!؟ چجوری ممکنه؟
ضمنا بچه ها راجع به این مفصل صحبت کردن اینجا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ارسال: #۴

(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ)amin222 نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ب.ظ)kazemi.soroush نوشته شده توسط: ۴ نوع قالب دستور داریم که هر کدوم یه فضایی رو اشغال میکنن.
سلام میشه بگید ۳۲ بیت برای آدرسدهی ثباتها رو از کجا اوردید؟ ثباتها ۳۲ بیتی هستند درست اما اینکه شما گفتید یعنی دو به توان ۳۲ ثبات داریم!!!!!!!!!!؟ چجوری ممکنه؟
ضمنا بچه ها راجع به این مفصل صحبت کردن اینجا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
سلام. من اون یکی تاپیک رو پیدا نکرده بودم. الان نویسندش باید این تاپیک رو پاک کنه؟
من حس میکنم طراح میخواسته جملهی اول این طوری باشه: "آدرس ثباتها ۳۲ بیتی است".
بعد اینم توجیهه دیگه. اگه میومد که خودم احتمالاً درست نمیزدم. من چون توی هیچ کتابی ندیدم نوشته باشه حلشو.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close