(۳۱ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ق.ظ)anahitanamvar نوشته شده توسط: بچه ها تو رو خدا یکی به من کمک کنه .
((( من رشتم IT نبوده و دارم شبکه رو خودم می خونم . خیلی مشکل دارم . دنبال کلاسم اما این موسسه های اصفهان اصلا برنامه ریزی ندارن معلوم نیست کلاس دارن یا نه ؟ من چی کار کنم ؟؟؟؟؟ اصفهان کلاس نمی شناسید ؟ اقا استرس گرفتم با این درس . تورو خدا یکی منو راهنمایی کنه . از روی حقیقت پارسه دارم می خونم اما الان که به لایه های فیزیکی ، روشهای مدولاسیون رسیدم سوال خیلی دارم
(((( یه منبع فروزان "انگلیسی " هم یکی بهم داده که اونم خوب اما احنیاج دارم به کلاس چه جوری یه کلاس پیدا کنم؟ یایکی که این درسو خونده باشه و خصوصی درس بده ؟؟؟؟؟
این پیشنهاد منه، ولی نهایتا تصمیم، تصمیم شماست:
منم شرایط شما رو داشتم، فقط با این تفاوت که رشته من آی تی هست. تو دانشگاه وقتی خواستن اسن درسو بهمون بدن، چون استادمون بار اولش بود که درس می داد خیلی پراکنده و ناجور درس داد! مخصوصا تو همین لایه فیزیکی هیچ کس چیزی نمی فهمید!
خلاصه درس گذشت و بی تعارف چیزی یاد نگرفتم و برام کابوس شده بود که این درسو چطور برا کنکور بخونم؟!
چند روزی با کتاب دکتر حقیقت سر و کله زدم، خیلی کند پیش میرفت ولی یه مطلب رو اونقدر میخوندم تا دوهزاریم بیوفته که دقیقا چی به چیه... و بالاخره خودم تونستم مشکل خودم رو حل کنم
بنظرم شما هم همین کارو بکنین... ۴ فصل اولش رو که بخونین بقیه مباحثش ساده تر میشه. بعضی چیزا رو طبیعتا باید حفظ کرد، بقیه مطالبم با یکی دو بار بیشتر خوندن خیلی بهتر براتون جا میوفته
کلاس میتونه کمک کنه، اما بدیش اینه که خیلی وقت آدم رو تلف میکنه. یه بدی دیگه هم که داره اینه که اگه شما ابهاماتتون رو خودتون بتونین رفع کنین خیلی عالی یاد میگیرن (همون مفهومی) ولی تو کلاس معمولا این اتفاق نمیوفته یا اگرم بیوفته خیلی سطحی...
من یه مدت تو فکر کلاس شبکه رفتن بودم چون خیلی اشکال داشتم، اما اونقدر خودم مطالبش رو خوندم که الان اشکالات دوستام رو هم من برطرف می کنم...