(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ب.ظ)sepand نوشته شده توسط: خیلی ممنون از راهنمایی و روحیه ای که بهم دادی sam گرامی
امیدوارم همونطوری که میگید صد در صد باشه قبولی امسالم توی مشهد
بازم ممنون
ولی یه راهنمایی دیگه هم ازتون میخواستم بگیرم اونم اینکه من پارسال هم دانشگاه ازاد هوش واحد مشهد شرکت کردم که با رتبه ۷۶ و تراز ۵۶۴۹ مردود اعلام شدم در مرحله اول ( رتبه اخرین نفر پذیرفته شده ۲۳ بوده و تراز ۶۱۹۹ ) که در مرحله تکمیل ظرفیت به انتخاب خود مرکز ازمون در واحد علوم و تحقیقات بوشهر پذیرفته شدم و این یعنی در مشهد قبول نشدم! این اطلاعات کارنامه پارسالمو اگر با امسال مقایسه کنید میبینید که اختلاف تراز امسالم با اخرین نفر ۸۶۰ تا هستش در حالی که پارسال ۵۵۰ تا بوده و پارسال مرکز ازمون گفته واحد مشهد قبول نشدی و علوم تحقیقات بوشهر پذیرفته شدی :| هنوزم به نظرتون امسال ۱۰۰ درصد مشهد قبولم؟
موفق باشید
ایشالا شیرینی قبولی همه بچه های مانشتی را بخورید 
والله چی بگم... خیلی عجیبه آخه.. پارسال آخه ترازتون پایین بوده ولی امسال ترازتون خیلی خوبه ...
بعد چقدر برای من جای تعجب داره.. آخه مشهد چه ربطی به بوشهر داره؟!!!!؟؟!!
در هر حال امیدوارم قبول بشید . با توجه به اینکه معمولا اطراف تهران خیلی شلوغ میشه و داوطلب ها بیشتر مایلند اونجا برند و با توجه به اینکه ظرفیت ها اضافه شده بازم امکان قبولیتون خیلی زیاده.
راستی من پارسال مشهد هم ممتازین بدون آزمون قبول شده بودم ولی راهم دور بود . قزوین رفتم...
مسئولین دانشگاه آزاد بهتره برای اعلام قبولی یک گزینه برای مسافت هم در نظر بگیرند... شمال شرق رو نندازن جنوب غرب!!!