aminomidi (قله مانشت رو فتح کرده) تاریخ ثبت نام: ۲۴ شهریور ۱۳۹۲ تاریخ تولد: مخفی (۳۳ ساله) زمان محلی: ۰۴ December 2024 , 01:18 AM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
MAG (05 بهمن ۱۳۹۲ در ۱۰:۰۲ ق.ظ) |
|
سلام. خوشحال میشم راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
good-wishes (27 مهر ۱۳۹۲ در ۱۲:۳۷ ق.ظ) |
|
سلام. من امروز متوجه شدم شما اینجا از من سوالی پرسیده بودید ! من که نمیام چک کنم در پاسخ مورد قبل چی نوشتید . الانم اومدم چیزی رو بهتون بگم اتفاقی دیدم . ممنون میشم پیام خصوصیتون رو بررسی بفرمایید . ظاهرا شما با این سیستم آشنا نیستید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اون نوار قرمز که بالای مرورگرتون اومده نشان گر وجود پیام جدید هست |
|
aminomidi (22 مهر ۱۳۹۲ در ۰۹:۰۷ ب.ظ) |
|
سلام . ممنونم واقعا . خیلی لطف کردید . آره من نگران بودم و این عدم قبولیم باعث شده بود کلی از برنامه هام بهم ریخته . امیدوارم تکمیل دوم شهری مثل رشت رو هم داشته باشه . چون من قبولی در رشت خیلی برام مهمه . چون دور اول که قبول نشدم دور دوم هم شهر ها بهم نمی خورد واقعا . به هر حال باز هم ممنون یه سوال هم داشتم : ترازم ۵۴۳۵ شده . امکان قبولی توی رشت برام وجود داره ؟؟؟ ممنون میشم راهناییم کنید . موفق باشید |
|
good-wishes (21 مهر ۱۳۹۲ در ۱۲:۵۹ ب.ظ) |
|
سلام. راستش در جریان تکمیل ظرفیت یادمه خیلی نگران برگزار شدن یا نشدن دور دوم بودید گفتم بهتون اطلاع بدم خبرگزاری ها اعلام کردند که برگزار میشه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |