(۱۰ آبان ۱۳۹۸ ۰۶:۵۹ ب.ظ)Diar نوشته شده توسط: منم به شدت عذاب میکشم از دست کتابای شاپوری. واقعا بد نوشته در هم برهم و نامنظم. خیلی دوست دارم اگه کسی تجربه ای خلاف تجربه من با منابع شاموری داشته بیاد بگه. من که واقعا نمیتونم بخونم. عوضش یوسفی ها رو با لذت میخونم و از فیلماش لذت میبرم . شبکه مدرسان هم به دستم رسید ظاهرا کتاب بدی نیست اگرچه من واسه شبکه بیشتر رو کلاسام حساب باز کردم. الان گرفتاری من فقط و فقط نظریه و کامپایلر هست و دیگه نمیخوام منبع هم عوض کنم.
ببین من برای کامپایلر کتاب شاپوری رو دارم، ولی کنارش مدرسان شریف رو هم گرفتم. چیزی که تو کتاب کامپایلرش هست اینه که بهتر از کتاب زبانها اونو نوشته و راحت تر میشه باهاش ارتباط برقرار کرد. البته من کامپایلر رو تازه شروع کردم و تازه باهاش دارم آشنا میشم. ببین کلا کامپایلر یه سری تست عینا مطالب میاد که اونا رو میشه زد و تعدادشون زیاد نیست، یه سری تست دیگه هم میاد که اصلا نباید روشون حساب کرد چون به یه جواب قطعی ما رو راهنمایی نمیکنن و سخته و وقت گیر حل کردنشون. پس ما میخونیم از روی همین کتاب شاپوری و در نهایت از روی مدرسان رفع اشکال . من الان زبانهای مدرسان شریف رو به موازات کتاب شاپوری دارم میخونم خیلی کمک میکنه که کتاب شاپوری رو بهتر بفهمم. احتمال میدم کامپایلر هم همینطور باشه، هنوز نخوندمش. تا اونجایی که مشاورم بهم گفته زبانها رو تستهاشو راحت تر میشه زد و رتبه آورد، ریاضی هم که ضریبش یک شده و دیگه ارزش نداره روش زیاد وقت بزاریم و من معادلات دیفرانسیل رو حذف کردم از برنامه و الان فقط آمار و گسسته رو میخونم.
این مدرسان شریف که این روزا خیلی بهش گیر دادم اصلا توصیه ی مشاورم نیست، و حتی خبر نداره که من دارم میخونمشون، شیرین کاری خودمه و به عنوان لاکی بوک یا کتاب خوش شانسی ازشون استفاده میکنم. پس برای این دو درسی که گفتی همین کتاب شاپوری رو میخونیم یه دور روخونی بعد میریم مدرسان شریف اینطوری مطالب مهم برامون جا می افتن. من هنوز با ساختمان داده درگیرم، یکی منو راهنمایی کنه که چه کنم. احتمالا کتابهای گیلک که البته حتما ۱۵ آبان در دسترس هستن و من اونا رو تهیه کنم. ولی فعلا دارم با یوسفی سر و کله میزنم. یوسفی یخرده برای من سنگینه، واسه همین یه راحت الحلقوم تر میخوام که احتمالا کتاب گیلک هست.
ارادتمند همه ی شما
الهام