زمان کنونی: ۲۲ خرداد ۱۴۰۵, ۰۷:۵۹ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
درس قشنگی هست ، تا فصل ارضاء محدودیت خوب پیش میره اما فصل منطق مرتبه اول و استنتاج در منطق مرتبه اول نیاز به حال و حوصله و کمی صبر داره تا مباحثش براتون جا بیفته ، و وقتی اینطوری شد ، درس هوش بسیار براتون جذاب میشه .
پوران پژوهش خلاصه خوبی از کتاب مرجع این درس ( راسل ) هست اما اصلا حل تستش خوب نیست ، من خودم اینکار کردم و امسال ۴ تا از ۶ تا رو جواب دادم (البته مطمئنم کلید یکی از اونا اشتباه بود والا ۵ تا صحیح میزدم ) :
پوران رو خوب خوندم (چند بار ) ، هر جا مشکل داشتم یه نگاه به راسل کردم ( شاید کمتر از ۷۰ صفحه ) بعدش تست میزدم ، برای تست از کتاب پوران تست هایی که مربوط به فصلی که اخیراً خوندم رو پیدا میکردم اما برای حلشون از کتاب مجموعه سوالات سال ها اخیر " گسترش علوم پایه " استفاده میکردم که عالی بود ، در کنارش از حل پارسه هم استفاده میکردم
البته شنیده ام که کتاب جدید راهیان ارشد درس و تستش عالیه و نیاز به چیز دیگه ای نیست اما من که از کتاب گسترش علوم برای حل تست ها خیلی راضی بودم
یه نکته دیگه هست و اونم اینه که برای این درس تست کمه ، من برای جبران این مسئله از تست های تالیفی موسسات کنکوری و به ویژه پارسه استفاده میکردم که بنظرم برای این درس از سایر موسسات بهتر بود