(۱۲ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۴۹ ب.ظ)High_Voltage نوشته شده توسط: (12 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ ب.ظ)MEHDI_M نوشته شده توسط: در مورد سهمیه رتبه اول کارشناسی تو دفترچه۲ ذکر شده که علاوه بر دانشجویان دانشگاههای دولتی دانشجویان پیام نور نیز می توانند از این سهمیه استفاده کنند. در مصوبه شورای هدایت استعداد درخشان در مورد این سهمیه که در سایت وزارت علوم (
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
)موجود است ذکر شده این سهمیه مشمول دانشجویان دانشگاههای دولتی و پیام نور می باشد. در دفترچه۲ بیان شده دانشگاه باید رتبه اول را به سنجش اعلام کنه.
با این اوصاف، من که رتبه اول یکی از دانشگاههای پیام نور هستم و نمره کلم (رتبه ۹۰۶ نرم) با اعمال ضریب ۲۵/۱ در حدود نمره کل رتبه ۲۰۳ شده و انتخابم را بر همین اساس انجام دادم می تونم از این سهمیه استفاده کنم و نیازی هست که خودم اقدامی انجام بدم؟ آیا امیدی هست که جایی (روزانه، شبانه) قبول بشم؟
در ضمن تو سایت دانشگاه اصفهان فرمی جهت پذیرش رتبه اول هست که تو یکی از بندهاش ذکر شده طبق مصوبه داخلی کمیته استعدادهای درخشان دانشگاه اصفهان پذیرش از دانش آموختگان دانشگاههای پیام نور، آزاد و ... صورت نمی گیرد..
همچنین تو سایت تربیت مدرس هم فرمی جهت پذیرش برگزیدگان علمی و دانشجویان ممتاز دانشگاهها و موسسه های آموزش عالی دولتی روزانه (تمام وقت) هست (بدون شرکت در آزمون ورودی).
برای دانشگاه پیام نور یادم نیست از کجا خوندم ولی گفته بود که رتبه اول در دانشگاه پیام نور برای هر ورودی یک نفر میباشد.
یعنی طرف باید معدلش از تمام دانشجویان پیام نور در یک ورودی در کل کشور در اون رشته بالاتر باشه نه در یک واحد خاص.
دانشگاه اصفهان شاید این بند رو تازه اضافه کرده باشه چون تاجایی که من می دونم ۲ نفر از بچه های رباتیک دانشگاه آزاد که استعداد درخشان بودن ارشد رو الان دانشگاه اصفهان میخونن بدون کنکور.
به تبصره ۱ سهمیه رتبه اول کارشناسی توجه کنید:
تبصره۱- حداکثر مدت تحصیل برای دانش آموختگان رتبه اول دور ه کارشناسی پیوسته هشت نیمسال، برای دانش آموختگان دوره کارشناسی ناپیوسته چهار نیمسال و برای دانش آموختگان دوره های نیمه حضوری و دانشگاه پیام نور ده نیمسال می باشد و ضمناً به لحاظ میانگین کل، داوطلب باید حائز بالاترین میانگین در مقایسه با دانشجویان هم رشته و هم ورودی در
مؤسسه محل تحصیل خود باشد.
همونطور که اشاره کرده " در موسسه محل تحصیل خود " آیا منظور پیام نور کل کشور هستش یا تو یک مرکز خاص؟