(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: (22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ب.ظ)fatemeh_5831 نوشته شده توسط: منظورت از همپوشانی چیه؟ نرم میدونم جایی نمیارم ولی هوش حدود همین رتبه پارسال یه نفر توی همین مانشت یزد اورده بود.
غیر انتفاعی مجازی نمیخوام برم. شبانه هم به زور . چون واقعا کشش یه سال دیگه خوندن رو ندارم
در ۱۰۰ نفر اول گرایش هوش هیچ کس رتبه نرم افزارش زیر ۱۰۰ نیست و در گرایش نرم فقط رتبه ۱ نرم افزار رتبه هوش زیر ۱۰۰ دارد. بنابراین رتبه ها به ترتیب صندلی های دانشگاه ها رو پر میکنند.
البته از رتبه ۱۰۰ به بعد کمی همپوشانی هست ولی کمه!
آقا لزومی نداره در مورد چیزی که اطلاع کامل ندارید، نظر قطعی بدید و بچهها رو دلسرد کنید.
شما میفرمائید در گرایش نرم فقط رتبهی ۱ش رتبهی هوشش شده زیر ۱۰۰ در حالی که در همین سایت، رتبهی ۱۲ نرمافزار رتبهی هوشش شده ۳۳/ تازه فقط پنج شش تا کارنامهی زیر ۱۰۰ نرم و هوش در این سایت گذاشته شده و شما بقیهی کارنامهها رو ندیدید که اینطوری نظر قطعی میدید. پس باز هم پیدا میشه.
اتفاقاً اون رتبهی ۱ نرمافزار، تخصصی رو خیلی خوب زده بود و احتمال میدم رتبهی ۲ یا ۳ نرمافزار، رتبهی هوششون از رتبهی هوش نفر اول بهتر باشه چون مشترکها رو شاید خوب زده باشند.
در مورد رتبههای بعد از ۱۰۰، مخصوصاً رتبههای بین ۱۰۰ و ۲۰۰ اتفاقاً خیلی همپوشانی هست و رتبههای هوش و نرمافزار نزدیک هم هستند، کافی هست یه نگاهی به کارنامههای اینجا بندازید.
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ق.ظ)behzad20 نوشته شده توسط: به نظر من برای گرایش معماری همپوشانی بیشتر هم شده
نمیدونم بر چه مبنایی اینطوری میگید ولی من زیاد امیدوار نیستم به این موضوع. رتبههای برتری که من دیدم امسال اکثراً تخصصیها رو خوب زدند. اگه عمومیها رو خوب زده بودند بله اونوقت حق با شما بود.