(۲۲ دى ۱۳۹۸ ۰۷:۱۲ ب.ظ)sim_s نوشته شده توسط: (22 دى ۱۳۹۸ ۰۶:۴۱ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: کامپایلر میتونی مدرسان رو بخونی، جزوه هم تو اینترنت خیلی هست. ولی من به هر جزوه ای اعتماد نمیکنم. با این حال میگردم برات اگه چیز خوبی پیدا کردم اینجا میزارم. سیستم عامل رو هم همینطور. منم دارم از روی کتاب حقیقت میخونم ولی واقعا سنگینه. هرچند من مشاورم بهم میگه که سوالات خوبی میاد طوریکه با روخونی هم میشه جواب داد.
کلا من بعد از یه دور خوندن از روی خیلی کتابهای متفاوت و تحقیق روی منابع مختلف متوجه شدم مدرسان خلاصه شده تر و کلاسه شده تر از کتابهای دیگه هستن. به نظرم برای سیستم عامل و کامپایلر هم از روی مدرسان دوره کن.
مرسی ،، سیستم عامل حقیقت خیلی سنگینه من میترسم وقتی میرم سمتش ، شبکه کراس هم زیاده اونم یخورده ازش خوندم کنارش گذاشتم
بجاش یه چیز دیگه گرفتم ! تقریبا بلدم این دوتا ولی خیلی خوب نه اما خو نمیتونم با کتابای سنگین ارتباط برقرار کنم حس میکنم نمیفهممشون گیج میشم ! سالای قبل فک کنم بچه ها خلاصه نویسیاشونو میزاشتن که بقیه ام استفاده کنم !
من الان میخوام شروع کنم به دور دوم کامپایلر، اگه اوضاع روحیم اجازه بده خلاصه میکنم و فصل به فصل میزارم اینجا.
راستش منم شبکه رو حذف کردم برای اینکه کتاب کراس راس همین حس رو در منم بوجود آورد و البته با توجه به اینکه گرایش هوش میخوام دیدم بهتره یه درس اختصاصی رو بزارم کنار، دوست داشتم سیستم عامل باشه ولی شبکه شد.
چون سیستم عامل هم کتابش واقعا به نظرم سنگینه، کاری که من میکنم اینه که روخونی میکنم و با انواع خودکار های رنگی تو خود کتاب خط میکشم و یادداشت مینویسم. فکر میکنم این کار هم خیلی جواب باشه.