(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۱۷ ب.ظ)davood_2016 نوشته شده توسط: (23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۱۱ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط: دوستان تاریخ اعتراض عوض شده
قبلا ۱۲ خرداد بود الان ۲۷ اردیبهشته
توی همون لینک کلید هست
البته بهتر شد چون کارنامه اولیه زودتر میاد (نسبت به تارخ قبلی اعتراض)
"در صورت تمایل می توانید حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۵/۰۲/۲۷ با مراجعه به سیستم پاسخگویی اینترنتی به نشانی request.sanjesh.org و تکمیل فرم اعتراض به کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۵ اقدام نمایید."
یعنی فقط سه چهار روز برای اعتراض وقت داریم تا دوشنبه هفته بعد
خیلی ممنون بابت اطلاع رسانی. سنجش اطلاعیه جدید حداقل می داد بهتر بود !
توی اطلاعیه زمان انتشار دفترچه و کلید همین ۲۷ اردیبهشت نوشته
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ولی زمان چک کردن کلید اون بالا ۱۲ خرداد نوشته بود
و منم فعلا بیخیال بودم گفتم فعلا وقت داریم که الان متوجه تغییر اون قسمت بالای کلید شدم
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۴۵ ب.ظ)mmirzay نوشته شده توسط: (22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۰۲ ب.ظ)samsung نوشته شده توسط: دوستان من برای اعتراض رفتم سایته سنجش, اون لینکه بالا سمته چپ رو هم رفتم, ثبت نام هم کردم, بعدش ۲ تا گزینه میده یکیش میگه دریافته شماره پرونده و شماره داوطلبی, یکیش هم میگه عمومی...کدومو باید بزنم؟, آخه اون گزینه ی عمومی رو زدم مربوط به اعتراض به سوالا یا کلید نمیشد...
برا من سه تا گزینه میاره، که یکیش اعتراض به کلید سوالاته!!! ولی دردسرش زیاده چون گفته دلیله اعتراضتون رو بگید، عکس دارید بذارید، کتاب دارید معرفی کنید، کلن منظورش اینه که غلط می کنید اعتراض دارید
نیاز نیست هرسه قسمت رو حتما پر کنید
عکس هم خوبیش اینه که هرچیزی رو نمیشه با متن توضیح داد باید روی شکل توضیح بدیم