(۱۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ ب.ظ)mrf نوشته شده توسط: (16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۷ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: (14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ)mrf نوشته شده توسط: (14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ)topology نوشته شده توسط: (17 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ)fatemeh69 نوشته شده توسط: ...اما من همه ی موفقیتمو مدیون دکتر کارگهی و استاد یوسفی هستم...
اره عزیز دلم خیلی باسوادن تو همین روم ها جواب سوالای ارشد و بگرد می بینی بچه ها بعد کنکور به همین دو تا شخص مراجعه و کلی سوال پرسیدند و جوابهای غلط گرفتند بعد دیدند کلید غلطه و جالبه مثلا واسه نظریه سوالا تو لینز بوده 
"اسم استاد و خراب نکن لطفا اینا TA هستند نه استاد "
اتفاقا استاد خفن باشه رفتار خوبیم نداشته باشه بازم استاده و دمش گرم
آیا دکتر کارگهی TA هستند ؟
شک دارم شما کسی باشید که در پروفایلتون ادعا می کنید !
(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ)mrf نوشته شده توسط: اتفاقا استاد خفن باشه رفتار خوبیم نداشته باشه بازم استاده و دمش گرم
ادب مرد به ز دولت اوست !!!!!
خیلی ها تو این گروه من و میشناسند و اومدند دیدند و انها قضاوت خواهند کرد..... اما بهرحال چون اسم اوردید می گم کتاب نصیر نظریه زبان و ایشون حل کردند ۴ تا سوتی علمی خفن از سال ۸۸ تا ۹۲ تنها از عهده یک نفر ساخته است.... این یک قسمت قضیه بیخیال شیم بهتره بزارید اعمال آدمها بمونه مخفی والا بگید عکس از کتاب بزارم 
"خیلی ها تو این گروه من و میشناسند و اومدند دیدند و انها قضاوت خواهند کرد"
عذر میخوام این حرفتون یعنی شما استادین؟ تدریس میکنین؟
نمیدونم دلیل این جبهه گیریتون راجع به اساتید چیه، اگر این جمله تون یعنی شما استاد هستین که پس قصدتون کوبوندن بقیه اساتیده، بله؟
اصولا وقتی کسی میخواد چیزی رو انتخاب کنه، به حرفهای اکثریت گوش میده، و غیر از شما هیچکس نه توو این تاپیک نه توو تاپیک های دیگه، نگفتن این اساتید خوب نیستن و خیلی از رتبه خوبای همینجا هم زیر دست همین اساتید به دانشگاهای تاپ رسیدن.
من به شخصه چون بجز استاد یوسفی، کلاس دیگه ای نداشتم، فقط تونستم فوق العاده بودن ایشونو به کاربری که از من سوال کرده بودن بگم، حالا شما یا هرکسه دیگه ای بخواد جوابی مثل "عجب" یا چیز دیگه بگه و منفی بارون هم کنه که توو این تاپیک این کار شماس!! هم مهم نیست، چون عالی بودن ایشون بر کسی پوشیده نیست. شما اگر واقعا دانشجوی دکترا هستین( ! ) واقعا ادم بیکاری هستین که صب تا شب فقط کارتون نقد کردن اساتید و کتابها و بقیه س. اینم مطمعن باشین که قشر تحصیلکرده ی ما فرق واقعیت و توهین الکی و از روی قصد و غرض رو خوب متوجه میشن