(۲۲ آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط: بچه ها یه خبر خوب براتون دارم
من بلاخره با هزار بدبختی تونستم با معاون استانداری شهرمون صحبت کنم اونم رشته ی فارغ التحصیلیش کامپیوتر هست و جز هییت علمی دانشگاه تهران بوده میگفتش خودشم از وقوع یه همچین اتفاقی خبر داشته و گفتش احتمال تغییر دایمی این فرایند خیلی سختهبه این خاطر که موضوعی بوده که از فیلتر خیلی آزمون ها و پرسش ها و نتیجه گیری ها گذشته و به یک اصل اساسی تبدیل شده و تنها گله ای که میشه ازشون کرد نحوه ی بد اطلاعرسونیشون بوده ایشون عوضش به من یه پیشنهاد جالبتر دادن و گفتن ممکنه نشه اون کارو کرد ولی راههای دیگه ای هم داره و اون اینه که سازمان سنجش برای جبران مافات اشتباهاتش ضریب ریاضی واسه گرایش های شبکه و امنیت رو استثنا واسه امسال باید صفر قرار بده و گفتش شما اگه اعتراضی هم میکنید این مطلب رو بیان بکنید چون این روش شدنی تر و اصولی تر هست و بیشتر به نفع بجه های آیتی هست اون خودش گفت با استاندارم صحبت میکنه که به صورت مکاتبه ای با سازمان سنجش و وزارت علوم این درخواست رو انجام بدن و شما هم بچه ها خواهشا تو اعتراضاتون چه تلفنی و چه حضوری تو روز شنبه این پیشنهاد رو مطرح کنید که ایده ی عملی تری هست و به نفع هممونه
اون وقت ضریب ریاضی رو صفر کنن:
۱/ مشکل ظرفیت کم ای تی که همه شبکه و امنیتی ها مجبورن شرکت کنن چی میشه ؟
۲/ بازم دوستان مهندسی نرم افزار میتونن شبکه و امنیت رو راحت تر تست بزنن به دلیل اینکه دروس مشترک رو خوندن!
۴/ تکلیف سه تا درسی که تا الان برای شبکه خونده شده و الان نیازی نیست چی میشه؟
۵/خوندن ۲ درس جدید در فرصت باقیمانده هم هست.
۶/ ضریب ریاضی ۴و ۲ نیستااا و ضریبش یکه و صفر کردن مگه چقدر میتونه تاثیر داشته باشه؟
۷/ کسی که شبکه و امنیت میخواد بخونه حداقل گسسته رو باید بتونه تست بزنه مطابق سالهای قبل.
ایا برگردوندن اون دو گرایش به حالت قبل برای داوطلبین عادلانه ترین کار ممکن نیست؟!!
این حذف کردن ضرایب ریاضی فقط بخش
خیلی کمی از این وضعیت رو میتونه جبران کنه نه همه رو.
ممنون از پیشنهاد استاندار گرامی ولی ما باید
منافع همه ی کسانی که حقشون ضایع شده رو در نظر بگیریم نه منافعی که بیشتر جنبه شخصی دارن و برای تغییر ضرایب اصلا نیازی به این همه زحمت و تجمع نیس.
با تشکر