زمان کنونی: ۱۸ آذر ۱۴۰۴, ۰۶:۲۲ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۲۴۵۱۱
۰۹ آذر ۱۳۹۴, ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۲ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط:  کی میشه دسترسی به حدف پست برامون فعال بشه

بابا این حقمونه خب، قوربون خدا برم، اگر خطایی کنیم میبخشه و پاکش میکنه اونوقت مانشت نمیگذاره حرف دلمون رو پاک کنیمDodgy
عزیزم میتونی سریع عوضش کنی مثلا" ۸ سالللل !!!!! ۱۲ تا ۲۰ سالگی !!!!!! بجاش بزاری
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۲۴۵۱۲
۰۹ آذر ۱۳۹۴, ۱۱:۵۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۴۹ ب.ظ، توسط ۱۰:۳۰.)
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
حذف شد
ارسال: #۲۴۵۱۳
۱۰ آذر ۱۳۹۴, ۱۲:۰۶ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ق.ظ، توسط diligent.)
(۰۹ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۸ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  
(09 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۲ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط:  کی میشه دسترسی به حدف پست برامون فعال بشه
باید اعتراض خودتون رو به گوش مسئولین برسونید Big Grin
به قول یکی از کاربرا انقدر پست پاک کردیم که دکمه اش سوخت
کمپین راه میندازیم. آره بخند! ما هم نفهمیدیم تو از قبل خبر داشتیBig Grin پستای اضافیتو قبلش پاک کردی بعدش این امکانو برداشتینDodgy

همه در حسرت یک پروازند؛
من به پرواز نمی اندیشم؛
به تو می اندیشم؛
تو که زیباتر از اندیشه یک پروازی..
ارسال: #۲۴۵۱۴
۱۰ آذر ۱۳۹۴, ۰۱:۱۱ ق.ظ
وخداوند هات چاکلت را خلق کرد و در خلقت آن نشانه هایی است برای کاربرانی که می اندیشند.
ارسال: #۲۴۵۱۵
۱۰ آذر ۱۳۹۴, ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  همیشه به آخرش نگاه می کنم میگم خوب که چی بشه. خوب این کارم پیش بره اوضاع هم این طوری پیش بره خوب که چی مثلا. آخرش چی می خواد بشه. اومدم تو این دنیا چند سالی اینجا هستم بعدش میخوام برم خوب چرا اصلا باید این طوری باشه. اصلا چرا من باید به این دنیا می آمدم. عمرم بگذره بعد هم برم.
مثلا من دکتری هم بگیرم برم هیئت علمی دانشگاه هم بشم یا برم مثلا ام.ای.تی درس بخونم یا مثلا برم گوگل کار کنم یا اینکه رئیس جمهور بشم. بعدش که می خوام از این دنیا برم خوب چه فرقی داره. هر چی فکر می کنم آخرش به پوچی می رسم تو افکارم. اخه اینا که هدف نمیشه.
من چند وقته این سوال واسم پیش اومده چرا اینجوری جا افتاده که ارزش یه استاد دانشگاه از یه چوپانی که تو یه منطقه دور افتاده چوپانی میکنه بیشتره
باز اون بنده خدا یه چند تا محصول لبنی تولید میکنه و چار نفر استفاده میکنن اما هر چی فکر میکنم نمیتونم محصول تولیدی اساتید رو پیدا کنمBig Grin
حرفاتون منو یاد یه داستان انداخت
یه روز یه پیرمرد با نوه اش ماهیگیری میکرده و روزی چند تا ماهی میگرفته، یه بازرگان میره پیشش و بهش میگه چرا اینقد کم ماهی میگیری، اگه بتونی بیشتر ماهی بگیری میتونی قایقاتو بیشتر کنی، پیرمرد ازش میپرسه خب بعدش چی میشه؟ بازرگان میگه بعد میتونی ماهی زیادی صید کنی و شرکت شیلات راه بندازی و ...
بعد ماهیگیر آخرشو سوال میکنه که بازرگان میگه میتونی پولدار بشی و آخر هفته با نوه ات بیای ماهیگیری
میگه من که همین الانم دارم این کارو میکنم
البته این داستان از نظر خیلیا مشکل داره و احتمالا بعضی از کاربرا آزرده خاطر میشنSmile
هر کسی خوشبختی رو تو یه چیز میبینه
یه نفر ممکنه خوشبختی رو تو این ببینه که حتما باید ماشین مدل بالا(اسمشونم بلد نیستم یکیشونو بگمBig Grin) سوار شه و خونه شم چند صد متری باشه و ...
یکی هم خوشبختی رو زندگی با پدر و مادر بدونه که روزی هزار تا غر هم به جون ادم بزننBig Grin
یکی تعطیلات رو حتما باید بره خارج، یکی ممکنه واسش یه رودخونه و ماهیای داخلش کافی باشه(البته واسه نگاه کردن نه صید کردنBig Grin)

در کل خوبه که بتونیم دنیا رو بی ارزش ببینیم ولی این دلیل نمیشه تلاشی در کار نباشه.
به نظرم خوبه که تلاش باشه ولی واسه خوشبختی دنبال چیزای قلمبه سلمبهBig Grin نباشیم
ارسال: #۲۴۵۱۶
۱۰ آذر ۱۳۹۴, ۰۲:۵۷ ق.ظ
..............................

یاد خدا آرام بخش دلهاست
ارسال: #۲۴۵۱۷
۱۰ آذر ۱۳۹۴, ۰۵:۰۰ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ آذر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۲ ق.ظ، توسط diligent.)
تاپیک ازدواج بسته بود :|
این دو تا لینک رو یه مشاور ازدواج داده؛ گفتم شاید به درد کسی بخوره(خودم همشو نخوندم ولی چنتاییشو که خوندم منطقی میومد.)

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

همه در حسرت یک پروازند؛
من به پرواز نمی اندیشم؛
به تو می اندیشم؛
تو که زیباتر از اندیشه یک پروازی..
ارسال: #۲۴۵۱۸
۱۰ آذر ۱۳۹۴, ۰۲:۰۶ ب.ظ
از دوباره بلند شدن از زمین نترسید، از دوباره تلاش کردن، دوباره دوست داشتن، دوباره زندگی کردن و دوباره آرزو کردن. اجازه ندهید یک درس سخت از روزگار دلتان را سخت کند. بهترین درس‌های زندگی را معمولاً در سخت‌ترین شرایط و از بدترین اشتباهاتتان یاد می‌گیرید. زمان‌هایی هست که به نظر می‌رسد همه چیز بد پیش می‌رود و احساس خواهید کرد که این شرایط سخت همیشه می‌ماند. اما اینطور نخواهد بود. وقتی احساس کردید که کم‌کم ناامید و دلسرد می‌شوید، یادتان باشد که همیشه برای درست شدن مسایل، اول همه چیز باید خراب شود. گاهی برای اینکه به بهترین وضعیت خودتان برسید، باید بدترین وضعیتتان را پشت سر بگذارید.
ارسال: #۲۴۵۱۹
۱۰ آذر ۱۳۹۴, ۰۲:۲۲ ب.ظ
:|:|:|
[تصویر:  391303_Untitled.png]

این سامانه یه چیزیش میشه هاDodgy
الان باید به این سامانه گفت :ایران کیلی کیلی کوبUndecided

پناه می آورم به تو...
بعد از هرباران،بعد از هر زخم ،قبل از هراتفاق ،بعد از هر حادثه
و بگو جز تو چه کسی می تواند مرهم باشد بردلم ...
ارسال: #۲۴۵۲۰
۱۰ آذر ۱۳۹۴, ۰۳:۲۱ ب.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  خوب برای اینه که مثلا اگر روزی ۵ تا قراره دانلود کنی نیای با وی پی ان یا هر چیز دیگه ای پی رو عوض کنی و بتونی بیشتر دانلود کنی Smile البته اگر محدودیت دانلود داشته باشه.

نه محدودیت دانلود ندارم ، وی پی ان هم نزدم، سامانه منو خارجی تشخیص داده :|از همین الان دلم تنگ شد برا ایران Big GrinBig GrinBig Grinمن آی پی ایرانی میخام نه بلاااااااااااد کفر Tongue

پناه می آورم به تو...
ارسال: #۲۴۵۲۱
۱۰ آذر ۱۳۹۴, ۰۴:۲۹ ب.ظ
جدیدا از dot painting خوشم اومده، دیروز اومدم دو تا کار انجام دادم، شبیه جوجه تیغی شدن Big Grin
مثلا این لینکهارو ببینید

من روی تخم مرغ و سنگ کار کردم، اصلا یه چیزایی شدن که نگو CoolBig GrinTongue

رنگش اکرولیک بود و حلالشون آب، از دیشب دستم رنگی بود نه با آب پاک میشد نا با تینر فوری نه با اسکاچ، دیگه ظهر با پدلاک پاک کن امتحان کردم و شد، اینهم از کشف جدید بنده Big Grin
با خواهر زاده ام ویدئو ها رو نگاه میکنم، میگه خاله جلوی من اینار و نبین، میبینم دلم میخوادRolleyes

رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی >>وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی >>وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی >>یَفْقَهُوا قَوْلِی
ارسال: #۲۴۵۲۲
۱۰ آذر ۱۳۹۴, ۱۰:۲۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب.ظ، توسط so@.)
خوش به سعادت کسایی که امشب تو این صحن و سرا هستن ...
[تصویر:  391325_1.jpg]

امروز دیگ نذری داشتیم ،مانشتیا شدن یه پای دعاهام...

التماس دعا داریم دوستان

پناه می آورم به تو...
ارسال: #۲۴۵۲۳
۱۰ آذر ۱۳۹۴, ۱۰:۲۸ ب.ظ
زن کامل نوع انسانی والاتری از مرد کامل است، هرچند بسیار کمیاب تر از مرد است.
فردریش نیچه
ارسال: #۲۴۵۲۴
۱۰ آذر ۱۳۹۴, ۱۰:۳۵ ب.ظ
کربلا ای کاش مسافرت بودم..........

فقط شروع کردن کافی نیست
با قدرت ادامه بده...
ارسال: #۲۴۵۲۵
۱۱ آذر ۱۳۹۴, ۱۲:۳۳ ق.ظ
چقدر همه جا امروز ساکتSad

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۹,۸۳۶ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۱,۰۱۳,۳۶۷ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۳,۴۱۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۳۴۵,۳۴۶ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۹۸۸ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۴,۰۲۸ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۴,۰۸۷ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۲۲,۲۲۶ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۵,۸۷۸ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۹,۶۹۴ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close