زمان کنونی: ۲۳ تیر ۱۴۰۴, ۰۲:۴۲ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۲۰۵۸۱
۲۱ خرداد ۱۳۹۴, ۰۱:۲۹ ب.ظ
عینکی شدنم عالمی داره ها!

منتظر فردای خیالی نباش...
سهمت را از شادی های زندگی امروز بگیر...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۲۰۵۸۲
۲۱ خرداد ۱۳۹۴, ۰۱:۴۱ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۴ ب.ظ)sarashahi نوشته شده توسط:  اون فیلمی که گفتید برای کم کردن استرس شب کنکور دوباره بزارید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ارسال: #۲۰۵۸۳
۲۱ خرداد ۱۳۹۴, ۰۱:۵۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ب.ظ، توسط tabassomesayna.)
من خارجی ها رو ندیدم که چطورین ولی هرچی نگاه میکنم میبینم تو ما ایرانیها یه گرایش عجیبی به منفی بافی و باورهای منفی هستش.اونقدر زیاد که همیشه سخت گیری ها و محدودیت ها رو بیشتر میپسندیم تا راحت گرفتن ها و ازادی ها.ممنوعیت ها رو بیشتر و زودتر اجرا میکنیم تا اون چیزهایی که واسه مون ازاد کردن.مثلا" اگه بهمون بگن فلان چیز حرام یا ممنوع اعلام شده , راحت تر میپذیریمش تا اینکه بهمون بگن فلان کارِ لذت بخش ازاد اعلام شده!همش دنبال اینیم که یه چیزی از اون لذت یا شادی پیدا کنیم و به خودمون زهر کنیم!البته اینم به نظرم رابطه مستقیمی با سخت گیری های بیش از اندازه مذهبی داره.

(۲۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  نه اشتباه نکنید. برنامه نویسی اینطوری نیست. چالش هایی که بعضی از کارها (مثلا کارهای علمی) دارن تا تو خونه همراه آدمه اما برنامه نویسی چالشاش سبکه.
سبک یا سنگین منو که خیلی درگیر میکنه.شایدم با توجه به سطح ادمها و سطح اون مسئله ای که درگیرش متفاوت باشه.

میگم بیاییم همهدست به دست هم بدیم و بخش جوک و طنز رو حسابی بترکونیم تا بیاییم پایین تر از امار ناشاد هاBig Grin

من نه آنکه گویی هستم نه آنکه گویند / من همانم که همانم ..
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: so@ , Fardad-A , diligent , NP-Cσмρℓєтє , **sara** , emahii
ارسال: #۲۰۵۸۴
۲۱ خرداد ۱۳۹۴, ۰۱:۵۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ب.ظ، توسط blackhalo1989.)
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۲۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط:  
(21 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  نه اشتباه نکنید. برنامه نویسی اینطوری نیست. چالش هایی که بعضی از کارها (مثلا کارهای علمی) دارن تا تو خونه همراه آدمه اما برنامه نویسی چالشاش سبکه.
سبک یا سنگین منو که خیلی درگیر میکنه.شایدم با توجه به سطح ادمها و سطح اون مسئله ای که درگیرش متفاوت باشه.
این هم تجربه منه هم تجربه یکی از دانشجویان دکتری. اون میگفت کارعلمی (منظورم شغلیه که کاربرد فیلدی در سطح ارشد و دکتری باشه) تا خونه چالشاش تو ذهن آدم می مونه اما برنامه نویسی برای سر کاره فقط.
 سپاس‌گزاری شده توسط: afrooz-OMD , Fardad-A , Aurora , **sara**
ارسال: #۲۰۵۸۵
۲۱ خرداد ۱۳۹۴, ۰۲:۲۹ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:  در حوزه قانون جذب نظیر ایستر هیکس نظریه جالبی دارند. ......................
بنظرم قانون جذب به این شکلی که اینها میگن قابل قبول نیست لااقل برای ما که در اعتقادات مون مواردی مثل قضا و قدر و مشیت الهی و ..... مطرحه.
 سپاس‌گزاری شده توسط: RASPINA
ارسال: #۲۰۵۸۶
۲۱ خرداد ۱۳۹۴, ۰۲:۳۶ ب.ظ
خانوما خواهش میکنم هرموقع مزاحم داشتید شماره پلاکشو بنویسید و به پلیس بگید.اینجوری یکم میشه این مزاحما رو آدمشون کرد.
من امروز این کارو کردم در پوست خودم نمیگنجم..اگه دو سه نفر دیگه هم مثل من گزارش بدن , یکم شرشون کم میشه.مخصوصا" تو تابستون که ظهرها همه جا خلوته و این مریضهای روحی هم زیاد.

سپاس‌گزاری شده توسط: Aurora , diligent , RASPINA , **sara** , sahar salehi
ارسال: #۲۰۵۸۷
۲۱ خرداد ۱۳۹۴, ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۱ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  خوب دیگه نظری ندارید در مورد شغل برنامه نویسی؟
یعنی جی وقتتون رو میگیره؟ یعنی تو وقت آزادتون کار می کنید یا برای دل خودتون یاد میگیرید؟
ارسال: #۲۰۵۸۸
۲۱ خرداد ۱۳۹۴, ۰۲:۵۸ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۱ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  خوب دیگه نظری ندارید در مورد شغل برنامه نویسی؟
به نظر من این مساله کاملا به روحیه خود شخص بستگی داره، خود من فارغ از اینکه مساله کوچیک باشه یا بزرگ، برنامه نویسیه یا یه پژوهش علمی، اصلا مشکل من یا مال یکی دیگه است تا زمانی که به جوابش نرسم اروم نمی گیرم و نمی تونم بهش فکر نکنم گاهی حتی نمی تونم بخوابم و تا صبح به اون مساله فک می کنم در حالی که دوستانی داشتم که وقتی پامون میذاشتیم از ازمایشگاه بیرون کاملا همه چیز کنار میذاشتند تا فردا که برگردند سر کار و واقعا کار درس هم همینهSmile
 سپاس‌گزاری شده توسط: tabassomesayna , emahii
ارسال: #۲۰۵۸۹
۲۱ خرداد ۱۳۹۴, ۰۳:۰۶ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  یعنی که انقدر کار می بره که مجبور بشید در وقت ازاد که شرکت نیستید هم کار کنید؟
برای علاقه نه صرفا برای انجام کاری که بهتون محول شده.
سیستم پرداخت حقوقتون چطوری؟ پروژه ایه؟ ساعتیه؟ استخدامیه؟
ارسال: #۲۰۵۹۰
۲۱ خرداد ۱۳۹۴, ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۰۳ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  
(21 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۵۸ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط:  به نظر من این مساله کاملا به روحیه خود شخص بستگی داره، خود من فارغ از اینکه مساله کوچیک باشه یا بزرگ، برنامه نویسیه یا یه پژوهش علمی، اصلا مشکل من یا مال یکی دیگه است تا زمانی که به جوابش نرسم اروم نمی گیرم و نمی تونم بهش فکر نکنم گاهی حتی نمی تونم بخوابم و تا صبح به اون مساله فک می کنم در حالی که دوستانی داشتم که وقتی پامون میذاشتیم از ازمایشگاه بیرون کاملا همه چیز کنار میذاشتند تا فردا که برگردند سر کار و واقعا کار درس هم همینه
منم همین طوریم. تا به نتیجه نرسم بیخیالش نمیشم. ذهنم درگیر میشه.
خوب پس اگه شمام همچین شخصیتی دارید دیگه فرقی نداره چه کاری انجام میدید هر کاری باشه شما مشکلات کاریتون با خودتون همواره به همراه دارید مگر اینکه سعی کنید و یاد بگیرید که بین کار و تحصیلتون و زندگی شخصیتون یه مرز مشخص بکشید و به اون پایبند باشیدSmile
 سپاس‌گزاری شده توسط: Aurora , emahii
ارسال: #۲۰۵۹۱
۲۱ خرداد ۱۳۹۴, ۰۳:۲۰ ب.ظ
برای کار تو خونه پول میده پس؟
چطوری کار تو خونه رو محاسبه می کنه؟
احتمالا خیلی از جزییات رو هم سوال نکردید.
ارسال: #۲۰۵۹۲
۲۱ خرداد ۱۳۹۴, ۰۳:۴۷ ب.ظ
خوب اینا که موارد اولیه است. همونطور که گفتم خیلی جزییات دیگه هم هست. کم کم آشنا میشید.
 سپاس‌گزاری شده توسط: Aurora
ارسال: #۲۰۵۹۳
۲۱ خرداد ۱۳۹۴, ۰۳:۵۲ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  تو یه آماری اولیم که مخ آدم سوت میکشه:

شادترین کشور دنیا دانمارکه .

واااااااااااااااااااا
من فکر میکردم شادترین ها هندی هاست
ولااااااااااااااااااااا
با اون رقصشونBig Grin
همه جا میرقصن و همیشه هم اماده باش هستن
اونم یهههههههه هویییییییییییییییییییییییی اون همه ادم
اونم هماهنگ

هرگز، منتظر" فرداى خیالى" نباش.
سهمت را از" شادى زندگى"، همین امروز بگیر

هر کس در زندگی خود یک کوه اورست دارد که سرانجام یک روز باید به آن صعود کند...!!!
 سپاس‌گزاری شده توسط: Riemann , **sara** , emahii
ارسال: #۲۰۵۹۴
۲۱ خرداد ۱۳۹۴, ۰۴:۰۰ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۶ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  
(21 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۰۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  سیستم پرداخت حقوقتون چطوری؟ پروژه ایه؟ ساعتیه؟ استخدامیه؟
حقوقش رو نمی دونم صحبت نکردم. چون اولش کاراموزیه. اصلا حواسم نشد حقوقش رو بپرسم.
ولی باید اون تو شرکت حضور داشته باشیم و به شکل استخدام هم نیست که ماهیانه حقوق بدند.
از بین صحبت هاش این طوری متوجه شدم که درصدی از هر پروژه ای که میگیره میده به بچه هایی که رو پروژه کار می کنند.
اهان راستی می گفت که الان بعضی بچه هاش دیگه نمیان. فقط سه روز میان و بقیه رو تو خونه انجام میدن.

اگه تو خونه باشه خیلی خوبه.
اون قسمتی که بهتون میدن تو خونه انجام بدید , وقتی انجامش دادید پولشو بهتون میدن.شرکت طراحی سایته؟

ارسال: #۲۰۵۹۵
۲۱ خرداد ۱۳۹۴, ۰۴:۰۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۰۲ ب.ظ، توسط tabassomesayna.)
اگه الزاما" بعد از کارآموزی باید اونجا مشغول کار بشید , حتما" حقوق رو بپرسید بعد تصمیم بگیرید.بعدم اینکه زیاد به اینکه کارآموزیه اکتفا نکنید باید زرنگ باشید و خودتون کار یاد بگیرید.

سپاس‌گزاری شده توسط: emahii

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۵,۳۹۰ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۹۰۴,۹۰۷ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۲,۴۱۶ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۳۱۰,۶۸۰ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۶۸۷ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۷۴۸ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۸۱۳ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۲۰,۹۹۴ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۴,۳۴۶ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۹,۰۰۲ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close