(۰۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۹ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: نه آقا (
) است...از کارم تعریف می کنه...کارت عالی پیش رفته.. این طوری خوب کارکنی انتظار یه مقاله خوب رو از تو داریم،...
آها همون آقا

آورین. هر وقت بحث تعریف کردن و اینا پیش میاد یاد خاطرهی دوستم میفتم.
میگفت زمان دبیرستان یه بار زنگ میخوره و بچهها حمله میکنند نمرهی خودشون رو توو دفتر نمره ببیند و دور تا دور صندلی معلم جمع میشن. منم (یعنی دوستم) داشتم از ردیف عقب خودم رو میرسوندم که یهو دیدم معلمه هر کی دور و اطرافش هست رو شروع کرد لت و پار کردن و کلاً چشمش رو بسته و مثل هلیکوپتر داره به شعاع یک متری مشت و لگدش رو میچرخونه. خلاصه یه مدت معلوم نشد چه مرگش شده بوده ولی بعداً فهمیدیم که توو اون شلوغی، یک گوشِ معلمه رو گاز گرفته بوده
![[تصویر: 21.gif]](https://cdn.manesht.ir/20646/21.gif)
هر کی هم بوده اصلاً صداش رو در نیاورده و آخرش مشخص نشده کار کی بوده. گذشت و گذشت و معلمه توو امتحانات پایانترم اومد روی صندلی من و گفت فلانی تو بچهی خیلی خوبی هستی و فرقی داری و حتی اگه نگی هم باز بیست میشی (هنوز حرصش خالی نشده بوده و تازه و به صورت زیرپوستی پیشنهاد داده اگه لو بده کی بوده بیست میده) و این حرفا. منم گفتم آقا والا من نمیدونم کار کی بوده و اصلاً آخر کلاس بودم و اینا. میگفت امتحان که تموم شد فهمیدیم که رفته بالا سر تک تک بچهها این حرف رو زده، اینکه تو فرق داری و بچهی خوبی هستی و اگه بگی بیست میدم
(۰۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۰ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: گوگولی گفتی منو یاد یکی انداخت که گفت تصویر آواتارت چقدر گوگولی هست آیا اینطوره ؟
نه