زمان کنونی: ۲۵ تیر ۱۴۰۴, ۰۹:۵۱ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۱۸۰۱
۲۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۰۳ ب.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)...
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۵۲ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  همیشه درست میشه ولی دیر!!!!!SadSadSadSadSad
بدقولی- بد قولی- بد قولی - بد قولیSadHuh

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا
بی وفا حالا که من افتاده‌ام از پا چرا

نوشداروئی و بعد از مرگ سهراب آمدی
سنگدل این زودتر می خواستی حالا چرا

نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم
دیگر اکنون با جوانان نازکن با ما چرا !!!!!!!!!

وه که با این عمرهای کوته بی اعتبار
اینهمه غافل شدن از چون منی شیدا چرا

ای شب هجران که یک دم در تو چشم من نخفت
اینقدر با بخت خواب آلود من لالا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSadSad

یادمه یه بنده خدایی می گفت تو پروژه های زمان دار آقاییون موفق هست و خانوما نه!!!شما همچین چیزی نشنیدین؟Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

سپیده که سربزند در این بیشه زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم
پس به نام زندگی هرگز مگو هرگز.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: انرژی مثبت
ارسال: #۱۸۰۲
۲۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۱۳ ب.ظ
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)...
اصلا تو درست می‌گویی.

من دیوانه‌ام. مجنون‌ام.

ولی تو هم کمی لیلی باش!

قبل از ایجاد تاپیک جدید فقط ۴ دقیقه در تالار جستجو کنیم.....
ارسال: #۱۸۰۳
۲۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۱۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۱۹ ب.ظ، توسط pos.)
نقل قول: من دیوانه‌ام. مجنون‌ام.

خدا شفایتان دهد انشاا... Big Grin
میگن میخاین دعاتون اجابت بشه واسه دیگران هم دعا کنین. ببینم منم شفا میگیرم Big Grin

از زندگانیم گله دارد جوانیم
شرمنده ی جوانی از این زندگانیم
"شهریار"
 سپاس‌گزاری شده توسط: parimehraban , انرژی مثبت
ارسال: #۱۸۰۴
۲۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۱۷ ب.ظ
داشتن دوستای باحال هم موهبتیه ها!
حتی تو بد ترین شرایط باعث می شن آدم بخنده!Big Grin

سپیده که سربزند در این بیشه زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم
 سپاس‌گزاری شده توسط: parimehraban
ارسال: #۱۸۰۵
۲۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۳۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ ب.ظ، توسط Bache Mosbat.)
دوستایی که دارین واس کنکور می خونین و دائم اینجا مخصوصا تو این تاپیک پست می دین! واقعا نگرانتونم! باید اینترنت اومدنتونو کم کنین کلا . ۲ ۳ ماه کلا لپتاپا و پی سی هاتونو روشن نکنین هیچی نمی شه .
دوستایی هم که هنوز دانشجویین و مجبورین هر از چند گاهی سرچ کنین یا چیزی! لطفا همون هر از چند گاهی باشه .
می دونم هیچ کاری مزخرف‌تر از درس خوندن کنکوری نیست! ولی یه آذر و دی رو دارین دیگه هر گلی زدین به سر خودتون زدین! رو بهمن حساب نکنین خیلی .

پ . ن‌: دو کلمه هم از مادر پیرتون نصیحت گوش کنین Smile . Big Grin

الهی و خلّاقی و حِرزی و مَوئلــی اِلیکَ لَدَی الاِعسارِو الیُسرِ اَفزَعُ
 سپاس‌گزاری شده توسط: maryami , mosaferkuchulu , parimehraban , uniquegirl , انرژی مثبت , مهشاد
ارسال: #۱۸۰۶
۲۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۳۷ ب.ظ
خدا کاری که توش اخلاص نباشه قبول نمی کنه!
ریا آفت کارهای خوبه! خدایا ای کسی که اگر با رحمتت ات با من نباشی، کاسه‌ام خالی است!
وای بر من که چقدر به تو مقروضم!

هفت شهر عشق را عطار گشت، ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم!
 سپاس‌گزاری شده توسط: parimehraban , Helmaa , انرژی مثبت , marzieh
ارسال: #۱۸۰۷
۲۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۳۸ ب.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  دوستایی که دارین واس کنکور می خونین و دائم اینجا مخصوصا تو این تاپیک پست می دین! واقعا نگرانتونم! باید اینترنت اومدنتونو کم کنین کلا . ۲ ۳ ماه کلا لپتاپا و پی سی هاتونو روشن نکنین هیچی نمی شه .
دوستایی هم که هنوز دانشجویین و مجبورین هر از چند گاهی سرچ کنین یا چیزی! لطفا همون هر از چند گاهی باشه .
می دونم هیچ کاری مزخرف‌تر از درس خوندن کنکوری نیست! ولی یه آذر و دی رو دارین دیگه هر گلی زدین به سر خودتون زدین! رو بهمن حساب نکنین خیلی .

پ . ن‌: دو کلمه هم از مادر پیرتون نصیحت گوش کنین Smile . Big Grin

آخ آخ راست گفتین. من رفتم.

If you have built castles in the air
your work need not be lost
that is where they should be
Now put foundations under them
Henry David Thoreau
 سپاس‌گزاری شده توسط: redrose
ارسال: #۱۸۰۸
۲۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۳۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۴۰ ب.ظ، توسط Bache Mosbat.)
خانم مریمی که ته هر پست سپاس می زنین! با تشکر از سپاس شما! ولی شما درس بخونین نبینیمتون تو تاپیک های سرگرمی مانشت بیشتر خوشحال می شیم!!
پ . ن ۲: ازین به بعد هر چند ساعت یه بار من متن فوق رو جهت یاد آوری و عذاب وجدان دادن پست می کنم !

سپاس‌گزاری شده توسط: maryami , انرژی مثبت
ارسال: #۱۸۰۹
۲۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۴۳ ب.ظ
حق با شما ست بچه +!
من دیگه لپ تاپ و غلاف می کنم از فردا!اگر نجنبیم باید یه سال دیگه هم بشینیم پای همین درسا!
بچه‌ها موفق باشین!من دیگه جدی جدی یه مدت نمی ام!
خدا حافظ

سپاس‌گزاری شده توسط: Bache Mosbat , انرژی مثبت
ارسال: #۱۸۱۰
۲۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۴۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۴۶ ب.ظ، توسط maryami.)
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۳۸ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  خانم مریمی که ته هر پست سپاس می زنین! با تشکر از سپاس شما! ولی شما درس بخونین نبینیمتون تو تاپیک های سرگرمی مانشت بیشتر خوشحال می شیم!!
پ . ن ۲: ازین به بعد هر چند ساعت یه بار من متن فوق رو جهت یاد آوری و عذاب وجدان دادن پست می کنم !

الان منو دعوا کردین؟ من که سپاس می زنم براتون بذارم برم؟ Sad
چشم. چسبیده می شوم به درس Big Grin
منم واقعا می رم. اون روی درس خونمو نشون می دم Big Grin

If you have built castles in the air
your work need not be lost
that is where they should be
Now put foundations under them
Henry David Thoreau
 سپاس‌گزاری شده توسط: mamat , redrose , Bache Mosbat , انرژی مثبت
ارسال: #۱۸۱۱
۲۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۱:۴۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ق.ظ، توسط Fardad-A.)
به حکم ................... و به دلیل بر هم زدن نظم درس خواندن دوستان این تاپیک تا اطلاع ثانوی مسدود میباشد . مردونه برو درستو بخون‌، یه بارم به حرف بچه - گوش کن و اینجا نیا .

کسی که اندرز ارزان را رد کند طولی نمی کشد که پشیمانی را با قیمت گرانی خریداری خواهد کرد.
ارسال: #۱۸۱۲
۲۸ آبان ۱۳۹۰, ۱۲:۰۶ ق.ظ
آقا فرداد دارن روش مامور خوب مامور بد رو اجرا می کنن . گول نخورین Big Grin
متد خوف و رجاست .

سپاس‌گزاری شده توسط: Fardad-A , انرژی مثبت , HighVoltage
ارسال: #۱۸۱۳
۲۸ آبان ۱۳۹۰, ۱۲:۱۳ ق.ظ
نمی شه یه سری از انجمن‌ها رو واسه بعضی‌ها ببندین؟مثلا سرگرمی و واسه من قفل کنین نتونم برم!اما درسی و باز بذارین؟

ارسال: #۱۸۱۴
۲۸ آبان ۱۳۹۰, ۱۲:۵۵ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ ق.ظ، توسط Bache Mosbat.)
(۲۸ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ق.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط:  مثل اینکه اینجا شده محیط خصوصی برای بعضیا!
دیگه نمیشه هر چه میخواهد دل تنگمون بگیم! اونوقت میگن ببینین فلانی رو که پا برهنه دوید وسط حرفمون!
اصلا توی مانشت هم دیگه کسی به درد دل ما گوش نمیده Sad
بعد پس فردا قبول نمیشیم میگن طرف خنگ بود! نمیگن که مانشتی‌ها عقده ایش کردن که...
پیشنهاد میکنم یه "هرچه میخواهد دل تنگت بگو۴" هم بزنین بعد باز بشینین توش چت کنین تا دل تنگتون قشنگ خالی شه! (فعل معکوس)
ما هم حرفای دل تنگمون رو میذاریم سر سازمان رنجش خالی میکنیم... Sad

حتما اشتباه می کنین دوست عزیزم . هر کی اومده اینجا دردو دل کرده همیشه دوستان در صحنه وجود دارن اینجا که با روی باز می پذیرنش Big Grin
بعدم مانشت دیگه شده یه جامعه‌ی کوچیک که بچه‌ها خیلی اشتراکات با هم دارن . و قوانین برقراری ارتباط تو این جامعه‌ی کوچیک با جوامع بزرگ فکر نکنم فرقی بکنه .
حرفای دل تنگت رو سر ما جا داره . Heart

سپاس‌گزاری شده توسط: uniquegirl , انرژی مثبت
ارسال: #۱۸۱۵
۲۸ آبان ۱۳۹۰, ۱۲:۵۸ ق.ظ
بچه‌ها من دیگه رفتم!خداحافظ !

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۵,۴۲۸ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۹۰۶,۲۸۰ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۲,۴۲۴ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۳۱۱,۰۵۶ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۶۸۹ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۷۵۰ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۸۱۸ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۲۱,۰۱۰ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۴,۳۷۱ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۹,۰۰۶ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close