(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: آره همانطور که به نظر من مهریه وجودش لازم نیست حق طلاق هم حق زنه از نظر من..
روی یه پست دیگه گفته بودین خانما احساسین و حق طلاق ممکنه به ضررشون باشه... من حرف شما رو رد نمی کنم "ممکنه" به ضررشون باشه اما این میرسه به یه بحث عمیق تری که من جوابی براش ندارم مثلا آیا بهتر نیست از افرادی که سواد کافی ندارن حق رای رو بگیریم و فقط افراد تحصیل کرده بتونن رای بدن؟ چون آزادی افراد بی سواد میتونه به ضررشون تموم شه. همان طور که گفتم برای این سوال واقعا جوابی ندارم...
مهریه حق زنه و طلاق هم حق مرد، حالا ممکنه یکی بخواد به دلایلی از حقش بگذره
من سوالم این بود که اگه طرف مقابل کامل مهریه شو ببخشه شما هم حاضرید حق طلاق رو بهش بدید( منظورم این بود که همونطور که طرف مقابل حقشو کامل بخشیده، شما هم ببخشید، یعنی حق طلاق کامل در اختیار طرف مقابل باشه و شما حق طلاق نداشته باشید)
فک کنم مثال شما یه ذره بی انصافیه
اینکه من حق طلاق رو به طرف مقابل نمیدم دلیل نمیشه در حقش ظلم کرده باشم، همونطور که طرف مقابلم حق داره هر چقد که خواست مهریه کنه
اینکه میگم حق طلاق نمیدم دلایل زیادی داره ، یکیش به خاطر تصمیماتیه که خانما میگیرن و بعد از یه مدت نظرشون عوض یشه وگرنه کیه بتونه با کسی زندگی کنه که دلش باهاش نیست