زمان کنونی: ۱۷ آذر ۱۴۰۴, ۱۲:۲۷ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...)

ارسال: #۷۶۶
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۱۱:۰۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ب.ظ، توسط crevice.)
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...)
بنظر من بحث تقریبا بیهوده ای داره انجام میشه چون به بیراهه کشیده شده...
خب یکسری از افراد به این نتیجه رسیدن ک ازدواج برای یک برهه(یا تا زمان ثانوی) انتخاب معقولی نیست واسشون. و یکسری بالعکس...
من فکر نمیکنم همچین نتیجه گیری هایی رو شخصی با یک روز و دو روز فکر کردن بهش رسیده باشه که الان اینجا بخوایم عقاید هم رو عوض کنیم...
مورد نقض هر راه حلی هم واقعا وجود داره و ۱۰۰% هیچ راه حل یکسان و فرمالی وجود نداره واسه همه.. به نظر من هر کسی باید خودش راه حل زندگیشو پیدا کنه. ولی چنین جایی میتونه باشه برای کمک گرفتن از تجربه های هم و شیر کردن تجربه های یکسانی که داشتیم.

هر چند منم موافق این قضیه هستم که نباید اونجور بچسبیم به ایمان و صافی و صداقت و ...و یا اونجور دو دستی شام عروسی و مهریه سنگین رو بچسبیم...
متاسفانه واقعیت ازدواج هم مثل خیلی از ابعاد دیگه ی جامعه هم دوبعد آرمانی و واقعی داره! اون چیزی ک تعریفش هست و تو فیلما دیده میشه! و اون چیزی ک تو جامعه هست!
هر چند مورد دارم توی اقوام که دختر از یکی از سطح بالا ترین خانواده های ایرانی گرفته و فقط ۶ شاخه گل رز مهریه اش هست! و خوب و ارام زندگی میکنند و مورد هم هست که ۱۳۶۲ تا سکه ناقابل و دو تا خونه به باد هوا رفت! و طلاق و یک بچه حاصلش... هر چند باز میگم هیچ نتیجه گیری ای نمیشه کرد از این...بالعکسشم حتما هست.

اساس این بحث پوچه و توی یه بن بست گیر کرده و فقط میتونه یه سرگرمی بحساب بیاد...کاش بحث کمی جدی تر منطقی تر و هدفمند تر باشه و چت وار نباشه!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: so@ , kingmax , Bahar_HS , tabassomesayna
ارسال: #۷۶۷
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۱۱:۱۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۶ ب.ظ، توسط codin.)
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...)
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۸ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:  
(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۴۰ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:  منم اولین سوالم در مورد مهریه خواهد بود! سوال خوبیه که بفهمی طرف مقابلت دنبال چیه و با خودش چند چنده.اونم توی شرایط امروز جامعه که بر کسی پوشیده نیست...
اگه مهریه نخواست ولی به جاش حق طلاق رو خواست موافقت میکنید؟
مبادله کالا به کالا Smile
آره همانطور که به نظر من مهریه وجودش لازم نیست حق طلاق هم حق زنه از نظر من..
روی یه پست دیگه گفته بودین خانما احساسین و حق طلاق ممکنه به ضررشون باشه... من حرف شما رو رد نمی کنم "ممکنه" به ضررشون باشه اما این میرسه به یه بحث عمیق تری که من جوابی براش ندارم مثلا آیا بهتر نیست از افرادی که سواد کافی ندارن حق رای رو بگیریم و فقط افراد تحصیل کرده بتونن رای بدن؟ چون آزادی افراد بی سواد میتونه به ضررشون تموم شه. همان طور که گفتم برای این سوال واقعا جوابی ندارم...
 سپاس‌گزاری شده توسط: kingmax , diligent , Bahar_HS
ارسال: #۷۶۸
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۱۱:۱۸ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:  آره همانطور که به نظر من مهریه وجودش لازم نیست حق طلاق هم حق زنه از نظر من..
روی یه پست دیگه گفته بودین خانما احساسین و حق طلاق ممکنه به ضررشون باشه... من حرف شما رو رد نمی کنم "ممکنه" به ضررشون باشه اما این میرسه به یه بحث عمیق تری که من جوابی براش ندارم مثلا آیا بهتر نیست از افرادی که سواد کافی ندارن حق رای رو بگیریم و فقط افراد تحصیل کرده بتونن رای بدن؟ چون آزادی افراد بی سواد میتونه به ضررشون تموم شه. همان طور که گفتم برای این سوال واقعا جوابی ندارم...
چنین بحث های مربوط به نوع اداره کشور حداقل به اندازه یونان باستان قدمت داره!
 سپاس‌گزاری شده توسط: kingmax
ارسال: #۷۶۹
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:  آره همانطور که به نظر من مهریه وجودش لازم نیست حق طلاق هم حق زنه از نظر من..
مهریه حق زنه و طلاق هم حق مرد، حالا ممکنه یکی بخواد به دلایلی از حقش بگذره
من سوالم این بود که اگه طرف مقابل کامل مهریه شو ببخشه شما هم حاضرید حق طلاق رو بهش بدید( منظورم این بود که همونطور که طرف مقابل حقشو کامل بخشیده، شما هم ببخشید، یعنی حق طلاق کامل در اختیار طرف مقابل باشه و شما حق طلاق نداشته باشید)
فک کنم مثال شما یه ذره بی انصافیه
اینکه من حق طلاق رو به طرف مقابل نمیدم دلیل نمیشه در حقش ظلم کرده باشم، همونطور که طرف مقابلم حق داره هر چقد که خواست مهریه کنه
اینکه میگم حق طلاق نمیدم دلایل زیادی داره ، یکیش به خاطر تصمیماتیه که خانما میگیرن و بعد از یه مدت نظرشون عوض یشه وگرنه کیه بتونه با کسی زندگی کنه که دلش باهاش نیست
 سپاس‌گزاری شده توسط: codin
ارسال: #۷۷۰
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۴۰ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:  منم اولین سوالم در مورد مهریه خواهد بود! سوال خوبیه که بفهمی طرف مقابلت دنبال چیه و با خودش چند چنده.اونم توی شرایط امروز جامعه که بر کسی پوشیده نیست...
مثلا اگه بگه پنج تا سکه، بهترین گزینه س؟!
هر چند که مهریه هیچ تضمینی واسه پایبندی یک زندگی نیست و حتی اگه کار به طلاقم بکشه، اونی که نخواد بده، نمیده، حالا به هر طریقی، ولی خب به آدم بر میخوره وقتی طرف ندیده و نشناخته بره سراغ مهریه!
فک کن بعد از اینکه هفت خان خانوادشو پشت سر میگذاری و تمام خاله و خام باجیاش میان و میرن و بعد که پسندیدن، پسره میاد حرف مهریه و جهیزیه رو پیش میکشه! واقعا به آدم بر میخورهDodgy

........
 سپاس‌گزاری شده توسط: Bahar_HS
ارسال: #۷۷۱
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۱۲:۲۹ ق.ظ
این حرف های طلاق و مهریه به نظرم درست نیست...
آقایون خانوما خواهرام داداشااااااام شما حالا ازدواج کنین بعد سرمهریه چک وچونه بزنین و طلاق هم که اصن فکرش رو نکنین...

멈추지 말고

My Dream is to fly
 سپاس‌گزاری شده توسط: IT.girll
ارسال: #۷۷۲
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۱۲:۲۹ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ق.ظ، توسط codin.)
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:  
(08 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:  آره همانطور که به نظر من مهریه وجودش لازم نیست حق طلاق هم حق زنه از نظر من..
مهریه حق زنه و طلاق هم حق مرد، حالا ممکنه یکی بخواد به دلایلی از حقش بگذره
من سوالم این بود که اگه طرف مقابل کامل مهریه شو ببخشه شما هم حاضرید حق طلاق رو بهش بدید( منظورم این بود که همونطور که طرف مقابل حقشو کامل بخشیده، شما هم ببخشید، یعنی حق طلاق کامل در اختیار طرف مقابل باشه و شما حق طلاق نداشته باشید)
فک کنم مثال شما یه ذره بی انصافیه
اینکه من حق طلاق رو به طرف مقابل نمیدم دلیل نمیشه در حقش ظلم کرده باشم، همونطور که طرف مقابلم حق داره هر چقد که خواست مهریه کنه
اینکه میگم حق طلاق نمیدم دلایل زیادی داره ، یکیش به خاطر تصمیماتیه که خانما میگیرن و بعد از یه مدت نظرشون عوض یشه وگرنه کیه بتونه با کسی زندگی کنه که دلش باهاش نیست
در مورد سوال اولتون بله منظورتون رو اشتباه متوجه شدم این طور که شما گفتین نه حاضر نیستم چون به تساوی معتقدم این جوری که فقط نقش مرد و زن عوض شد.
اما در مورد بحث دوم فکر کنم شما متوجه منظور من نشدین. اتفاقا من میگم ندادن حق طلاق به زن ممکنه نه تنها ظلم نباشه لطف هم باشه به خاطر همون بحث ضعف تصمیم گیری خانم ها .من بحثم این بود که آیا توی این بحث دیکتاتوری مصلح بر آزادی اشخاص ارجحیت داره؟و گفتم این سوالی هست که خودم هم جوابی براش ندارم.

(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۱ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط:  
(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۴۰ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:  منم اولین سوالم در مورد مهریه خواهد بود! سوال خوبیه که بفهمی طرف مقابلت دنبال چیه و با خودش چند چنده.اونم توی شرایط امروز جامعه که بر کسی پوشیده نیست...
مثلا اگه بگه پنج تا سکه، بهترین گزینه س؟!
هر چند که مهریه هیچ تضمینی واسه پایبندی یک زندگی نیست و حتی اگه کار به طلاقم بکشه، اونی که نخواد بده، نمیده، حالا به هر طریقی، ولی خب به آدم بر میخوره وقتی طرف ندیده و نشناخته بره سراغ مهریه!
فک کن بعد از اینکه هفت خان خانوادشو پشت سر میگذاری و تمام خاله و خام باجیاش میان و میرن و بعد که پسندیدن، پسره میاد حرف مهریه و جهیزیه رو پیش میکشه! واقعا به آدم بر میخورهDodgy
نه بهترین گزینه نیست . به عنوان فیلتر عمل می کنه ولی اگر بگه ۳۰۰ تا سکه من دیگه هیج سوال دیگه ای نمی پرسم وقت ایشون هم تلف نمیشه Big Grin در مورد جهیزیه موافقم واقعا زشته..
 سپاس‌گزاری شده توسط: blackhalo1989 , m.teymourpour
ارسال: #۷۷۳
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۹ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:  
(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط:  فعلا که امار بالای تصادفات از رانندگی آقایونهBig Grin
درصد یا تعداد؟
هردوBig Grin
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۹ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:  پسرایی که دنبال زن شاغل هستند فکر کنم تا حالا مجردی یا توو خوابگاه زندگی نکردند، نمی‌دونند شب خسته برسی رمق نداری واسه خودت یه املت درست کنی. اگه زن هم به اندازه‌ی مرد کار کنه و خسته کوفته برسه خونه به نظرم زندگی واسه هر دو نفر جهنم میشه، حالا این وسط یه بچه هم باشه که دیگه فبها.
به شخصه علت اینکه با کار کردن خانم‌ها "مخالف نیستم" این هست که هم زحمتی که کشیدند درس خوندند و هم استعدادشون هدر نره و الا خودم خونه‌دار رو ترجیح میدم یا اگه خواست بخواد بیرون از خونه کار کنه هم نظرم مثبته به شرطی که پاره وقت باشه و در کل نباید بیشتر از مرد خسته بشه.
عالی بود...

멈추지 말고

My Dream is to fly
 سپاس‌گزاری شده توسط: IT.girll , tabassomesayna
ارسال: #۷۷۴
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۱۲:۴۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ، توسط kazhal@.)
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:  اگر بگه ۳۰۰ تا سکه من دیگه هیج سوال دیگه ای نمی پرسم وقت ایشون هم تلف نمیشه Big Grin ..
منم اگه خیلی رو مهریه تاکید داشته باشه، همون اول میگم برو به سلامت و وقتشونو تلف نمیکنمBig GrinCool

........
 سپاس‌گزاری شده توسط: codin , Bahar_HS , tabassomesayna
ارسال: #۷۷۵
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط:  این حرف های طلاق و مهریه به نظرم درست نیست...
آقایون خانوما خواهرام داداشااااااام شما حالا ازدواج کنین بعد سرمهریه چک وچونه بزنین و طلاق هم که اصن فکرش رو نکنین...

اینو می گن حرف درست.یه جوری سرمهریه چونه می زنین آدم فکرمیکنه یازارسکه فروشیه.

You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life
Winston Churchill
 سپاس‌گزاری شده توسط: Menrva , IT.girll
ارسال: #۷۷۶
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۱۲:۴۷ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۳ ق.ظ، توسط IT.girll.)
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط:  به نظر من هر کسی باید خودش راه حل زندگیشو پیدا کنه. ولی چنین جایی میتونه باشه برای کمک گرفتن از تجربه های هم و شیر کردن تجربه های یکسانی که داشتیم.

اساس این بحث پوچه و توی یه بن بست گیر کرده و فقط میتونه یه سرگرمی بحساب بیاد...کاش بحث کمی جدی تر منطقی تر و هدفمند تر باشه و چت وار نباشه!

ما هم سعیمون همینه

اگر شما بحث رو به سمت جدی تر و منطقی تر و هدفمندانه تر ببرین ما هم استفاده میبریم.
ولی مگه مذاکرات هسته ایه؟! :|
 سپاس‌گزاری شده توسط: Menrva , Bahar_HS
ارسال: #۷۷۷
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۱۲:۵۱ ق.ظ
در حالت کلی بهتره که خانما هم موقع عقد وکالت طلاق بگیرن تا هر دو نفر حق طلاق داشته باشن
اما من وکالت طلاق هم نمیدم Smile
دلیلشم این نیست که چون حقمه پس نباید ازش بگذرم
حق طلاق خانما گاهی اوقات میتونه غرورشونو خدشه دار کنه
ارسال: #۷۷۸
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۰۵ ق.ظ
حق طلاق واسه قبلنا بود که طلاق گرفتن یه مقوله بد تلقی میشد و همه ازش فراری بودن...
الان که به پسره بگی طلاق میخوام، میگه : "چشـــــــــــــــــــــم عزیزم...تو جون بخواه ....همین فردا طلاقت میدم، عصرش هم میرم سراغ نفر بعدیBig Grin"

........
 سپاس‌گزاری شده توسط: m.teymourpour , Bahar_HS , tabassomesayna
ارسال: #۷۷۹
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۰۶ ق.ظ
عجب...

멈추지 말고

My Dream is to fly
 سپاس‌گزاری شده توسط: IT.girll , Bahar_HS
ارسال: #۷۸۰
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۱ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط:  منم اگه خیلی رو مهریه تاکید داشته باشه، همون اول میگم برو به سلامت و وقتشونو تلف نمیکنمBig GrinCool
شما میدونید اگه آقایی مهریه ای رو قبول کنه و هدفش این باشه نده(یعنی همون جمله معروف کی داده و کی گرفته رو بگه) اون عقد باطله
شما دوست دارید یکی هزار و خورده ای مهریه کنه در حالی که توان پرداختشو نداره. این یعنی اینکه زندگی با دروغ شروع شده
قبول دارین؟
 سپاس‌گزاری شده توسط: blx , kingmax

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  هرچه می خواهد دل تنگت بگو... mengan ۵۸,۱۹۰ ۲۰,۲۶۳,۳۳۴ ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ ۰۷:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Amir V
  روابط احساسی خارج از ازدواج مردان متأهل morweb ۶۲ ۴۳,۳۷۸ ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ ۰۲:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: fatemehbiglar
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۹,۷۷۹ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۳,۴۰۶ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  اخرین امار از ازدواج و طلاق در کشور mcse2010 ۱ ۳,۷۸۳ ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۵:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: hamedo
  ازدواج فامیلی f.b ۲۶ ۲۲,۹۲۴ ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۵:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: hamedo
  طالع بینی ازدواج αɾια ۹ ۶,۴۶۹ ۱۵ تیر ۱۳۹۷ ۰۵:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: αɾια
  [نکات زندگی] ۱۰ شرایط خطرناک برای ازدواج ! farazin ۱۷ ۲۱,۴۵۰ ۲۳ دى ۱۳۹۶ ۰۲:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: WILL
  آنچه مردان در مورد ازدواج و مهریه باید بدانند H-Arshad ۰ ۳۱ ۱۷ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۵۸ ق.ظ
آخرین ارسال: H-Arshad
  بررسی یال و دور منفی در فلوید Amir V ۱۶ ۲۱,۱۴۵ ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ ۰۸:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: taha_h

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close