(۱۰ اسفند ۱۳۹۸ ۰۲:۴۷ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: (07 اسفند ۱۳۹۸ ۰۵:۵۳ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (07 اسفند ۱۳۹۸ ۰۴:۴۶ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: (07 اسفند ۱۳۹۸ ۰۱:۰۰ ق.ظ)saad نوشته شده توسط: (07 اسفند ۱۳۹۸ ۱۲:۰۱ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: ان شالله زود خوب بشید و خبر سلامتی اتون را بدید
کدوم شهر هستید؟
تگه از گروه های خطر نیستید نگران نباشید
Thanks Dear
I didn't die in explosion , but i will die by korona
This is our history and No one can eskape from that.
I was born alone and will die alone. But i'm happy
چرا حالا فارسی رو پاس نمیداری؟؟
ممکنه فارس زبان نباشن و ایران زندگی نمی کنند
بابوووووووووووووو
(۰۸ اسفند ۱۳۹۸ ۱۲:۵۷ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: دو روزه میام اینجا میخوام در مورد چیزای خوب بنویسم یه کم روحیه بدم تو این جو بیماری، نمیتونم، خیلی حالم خرابه، نه به خاطر خودم و بیماری خودم، به خاطر این وضعی که تو مملکت راه انداختن.
حالا من که هیچی، شماها رو میگم، پریروزا روز مهندس بود، دلم میخواست به همه ی مهندسای مانشت تبریک بگم بس که درگیر بودم نشد.
روزتون مبارک مهندسا
خیلی خیلی روزمون مبارک بود
(۰۸ اسفند ۱۳۹۸ ۰۹:۵۷ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: دوستان گرامی
فیلم انگیزشی خوب چی سراغ دارید امروز دوتا نگاه کردم یکی شکست ناپذیر و یکی هم و یکی هم جنگ جوی درون
یه فیلمی که توی شرایط جنگی نباشه شکست ناپذیر مربوط به جنگ جهانی دوم بود
توی این شرایط خوبه روی روحیه امون کار کنیم
الان که نمیشه باشگاه و استخر رفت تصمیم دارم خونه ورزش کنم اگه فیلم یا کانال خوب سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید
whiplashخوبه!!..من سه سال پیش نگاش کردم حال کردم باهاش...ازاینکه نقش اولش در هیچ شرایطی تسلیم نشد و برای هدفش جنگید
خیلی خیلی میدونم طولانی شد ولی میخواستم به همه ی پستهاش کامنت بدم.
در مورد این بینوایی که به نظر کرونا گرفته فکر کنم بغل گوشمونه، اینطور که معلومه دوس نداره فارسی تایپ کنه. من یکی رو میشناسم کرونا گرفته از اقوام ماست و یک هفته پیش این اتفاق افتاده و الان کاملا حالش خوب شده. بنابراین دلیل نمیشه هر کی کرونا گرفت بیاد اشهد بخونه و خداحافظی کنه. اگه بیماری خاص مثل سرطان، یا بیماریهای ضد ایمنی، یا مثل من آسم، یا همین تومور کوفتی دارین دور از جونتون باید بترسین. در غیر این صورت از سرماخوردگی خفیف تر هم میاد و شیک تر هم میره. تازه یکی رو هم سراغ دارم همین پریشب زنگ زد به ما که فلانی من کرونا گرفتم دارم میرم قرنطینه، صبح مامانش زنگ زد گفت که دیشب رفته بیمارستان انداختنش بیرون که ای بابا برو از ما هم سالم تری
در مورد روز مهندس، من که اول راهم هنوز خیلی کار دارم، تازه امسال هم اگه نشه کنکور بدم و کارم به جاهای باریک بکشه، میره تا سال بعد که معلوم نیست زندم یا مرده. بنابراین بیاین انرژی مثبت بدیم. روز مهندسا مبارکه ایشالا
در مورد فیلم ویپلش عالیه!
این فیلم برنده ی اسکار هم شد. تا اونجا که یادمه کارگردانش کارگردان فیلم هپی لند هم هست. که اونم کلی اسکار درو کرد. بله این فیلم در مورد یه پسره که با اینکه یه مربی هم داره که سرکوفتش میزنه و تحقیرش میکنه و سو استفاده میکنه، ولی خداوکیلیش اونقدر کار میکنه و زیبا درام میزنه که مربیش کنفت میشه اساسی. یعنی در واقع مربیش میخواسته که این به جایی نرسه ، چون یه مرد به غایت عقده ای بوده، ولی این پسر با تلاش مداوم برعکس میره و کاری میکنه که همه شگفت زده میشن.
من این فیلم زیبا رو به همه توصیه میکنم.
خوب اومدی عزیزم این فیلمو