زمان کنونی: ۱۶ آذر ۱۴۰۴, ۱۱:۲۳ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...)

ارسال: #۷۸۱
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۱۵ ق.ظ
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...)
من بعد از یک سال کار کردن در توانم ۳۰ تا سکه است (تازه دست بالا!). نمیدونم چطوری ملت چند صد تا سکه مهریه می کنن!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۷۸۲
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۱۷ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ، توسط kazhal@.)
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...)
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:  [quote='majoit' pid='370999' dateline='1435608675']
شما میدونید اگه آقایی مهریه ای رو قبول کنه و هدفش این باشه نده(یعنی همون جمله معروف کی داده و کی گرفته رو بگه) اون عقد باطله
شما دوست دارید یکی هزار و خورده ای مهریه کنه در حالی که توان پرداختشو نداره. این یعنی اینکه زندگی با دروغ شروع شده
قبول دارین؟

قطعا توان پرداختشو نداره...
جوابتون دقیقا همون جوابیه که قبلا دادم:

هر چند که مهریه هیچ تضمینی واسه پایبندی یک زندگی نیست و حتی اگه کار به طلاقم بکشه، اونی که نخواد بده، نمیده، حالا به هر طریقی، ولی خب به آدم بر میخوره وقتی طرف ندیده و نشناخته بره سراغ مهریه!
فک کن بعد از اینکه هفت خان خانوادشو پشت سر میگذاری و تمام خاله و خام باجیاش میان و میرن و بعد که پسندیدن، پسره میاد حرف مهریه و جهیزیه رو پیش میکشه! واقعا به آدم بر میخوره...

........
 سپاس‌گزاری شده توسط: m.teymourpour , kingmax
ارسال: #۷۸۳
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط:  
(09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:  [quote='majoit' pid='370999' dateline='1435608675']
شما میدونید اگه آقایی مهریه ای رو قبول کنه و هدفش این باشه نده(یعنی همون جمله معروف کی داده و کی گرفته رو بگه) اون عقد باطله
شما دوست دارید یکی هزار و خورده ای مهریه کنه در حالی که توان پرداختشو نداره. این یعنی اینکه زندگی با دروغ شروع شده
قبول دارین؟

قطعا توان پرداختشو نداره...

هر چند که مهریه هیچ تضمینی واسه پایبندی یک زندگی نیست و حتی اگه کار به طلاقم بکشه، اونی که نخواد بده، نمیده، حالا به هر طریقی، ولی خب به آدم بر میخوره وقتی طرف ندیده و نشناخته بره سراغ مهریه!
فک کن بعد از اینکه هفت خان خانوادشو پشت سر میگذاری و تمام خاله و خام باجیاش میان و میرن و بعد که پسندیدن، پسره میاد حرف مهریه و جهیزیه رو پیش میکشه! واقعا به آدم بر میخوره...
قبول دارم ممکنه بر بخوره، ولی به نظر شما قضیه مهریه چجوری باید حل بشه؟
نمیشه که هر چی بزرگترا گفتن آقا پسر هم قبول کنه Smile
 سپاس‌گزاری شده توسط: kingmax
ارسال: #۷۸۴
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط:  قطعا توان پرداختشو نداره...

خوبه کلی وقت گذاشته بشه، کلی خانواده ها تو دردسر و خرج بیفتن، پسر و دختر فکرشون مشغول بشه، هزار تا ارزو و فکر کنن آخرش سر مهریه قضیه به هم بخوره؟ اینجوری بهتره؟
ارسال: #۷۸۵
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۳۰ ق.ظ
به نظر من واسه مهریه بهترین راه اینه که آقا داماد Smile هر چی داشت به عروس خانم Smile (حس عاقد بودن بهم دست داد) بده، حالا از یه شاخه گل گرفته تا ...( همون یه شاخه گل کافیه Big Grin ) بعدشم که وارد زندگی میشن و هر چی بدست میارن مال همدیگه است
کسانی که مهریه بالا میکنن در واقع دارن به خانمشون قول میدن که هر قوت خواست میتونه چند صد یا چند هزار سکه بده، در حالی که واسه خیلیا این قول اصلا عملی نیست
به نظر من دعوا مهریه فقط باید سر این باشه که اسم گلش چی باشه Smile Big Grin
من که گل سرخ دوست دارم Smile
 سپاس‌گزاری شده توسط: codin , Bahar_HS , kingmax , tabassomesayna
ارسال: #۷۸۶
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۳۱ ق.ظ
blackhalo1989
اتفاقا بنظر من ابتدا دو طرف باید به شناخت کافی برسن، بعدش خواهید دید که مهریه هم با توجه به شرایطشون تعیین میکنن...بنظر من بی اهمیت ترین موضوع همین مهریه س...که هیچ تضمینی واسه خوشبتی نیست...ولی پسرا خیلی بولدش میکنن و از همون اول دنبال این قضیه هستن...

+جالبه بدونین یکی از دوستای من و نامزدش، به اصرار خانواده ها، مهریه ی سنگینی رو انتخاب کردند و طرفین هم پذیرفتند...ولی بعد از اینکه چند ماه از نامزدیشون گذشت و همدیگرو خوب شناختند، تصمیم گرفتند که مهریه رو خیلی خیلی کمتر از اون چیزی که تعیین شده بود انتخاب کنند...
+یکی دیگه شون هم سر عقد ۴۰۰ تارو کم کرد...فک کنم نامزدش هم از این موضوع بی خبر بود....

بنظر من هر چی طرف مقابل بیشتر رو مهریه حساس باشه، دختر هم حساس تر میشه...

........
 سپاس‌گزاری شده توسط: Bahar_HS , tabassomesayna
ارسال: #۷۸۷
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۳۴ ق.ظ
دخترا برای مهریه تو زندون نمیفتن که حساس باشن! اونایی هم که زندانی مهریه شدن از مریخ نیومده بودن!
 سپاس‌گزاری شده توسط: codin , blx
ارسال: #۷۸۸
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۴۰ ق.ظ
خب اون برمیگرده به انتخاب اشتباه آقا پسر!
دختری که هدفش از زندگی مشترک به آرامش رسیدن باشه و همه جوره احساس و انرژیشو بذاره واسه زندگیش، هیچ وقت دنبال این چیزا نیست!
من دخترای نرمال رو میگمBig Grin

+البته نمیشه قضاوتم کرد....بعضی وقتام خانوما ناچار به شکایت میشن...مثلا مردی که معتاده و بی کاره و زندگی رو جهنم کرده، راهی جز شکایت واسه زنش باقی نمی مونه...: (

........
 سپاس‌گزاری شده توسط: Bahar_HS , tabassomesayna
ارسال: #۷۸۹
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۴۴ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط:  خب اون برمیگرده به انتخاب اشتباه آقا پسر!
دختری که هدفش از زندگی مشترک به آرامش رسیدن باشه و همه جوره احساس و انرژیشو بذاره واسه زندگیش، هیچ وقت دنبال این چیزا نیست!
من دخترای نرمال رو میگمBig Grin

+البته نمیشه قضاوتم کرد....بعضی وقتام خانوما ناچار به شکایت میشن...مثلا مردی که معتاده و بی کاره و زندگی رو جهنم کرده، راهی جز شکایت واسه زنش باقی نمی مونه...: (
اون قسمتی که بولد کردم خیلی صفر و یکیه. اسمبلی که نیست که یه پرش شرطی باشه: اگر پسر اشتباه انتخاب کرد در نتیجه واسه مهریه میره زندون. اگر انتخابش خود بود نمیره!
 سپاس‌گزاری شده توسط: NP-Cσмρℓєтє
ارسال: #۷۹۰
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:  به نظر من واسه مهریه بهترین راه اینه که آقا داماد Smile هر چی داشت به عروس خانم Smile (حس عاقد بودن بهم دست داد) بده، حالا از یه شاخه گل گرفته تا ...( همون یه شاخه گل کافیه Big Grin ) بعدشم که وارد زندگی میشن و هر چی بدست میارن مال همدیگه است
کسانی که مهریه بالا میکنن در واقع دارن به خانمشون قول میدن که هر قوت خواست میتونه چند صد یا چند هزار سکه بده، در حالی که واسه خیلیا این قول اصلا عملی نیست
Smile Smile خیلی خوب گفتین! منم زنبق دوس دارم Big Grin
 سپاس‌گزاری شده توسط: m.teymourpour , kingmax
ارسال: #۷۹۱
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۴۸ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط:  +یکی دیگه شون هم سر عقد ۴۰۰ تارو کم کرد...فک کنم نامزدش هم از این موضوع بی خبر بود....
یا خدا Smile
مهریه اصلی چند تا سکه بوده که ۴۰۰ تاشو بخشیده ، احتمالا عروش خانم گفته این ۴۰۰ تا پول خرد میشه ولش کنید Smile
 سپاس‌گزاری شده توسط: NP-Cσмρℓєтє , kingmax , maryam.raz
ارسال: #۷۹۲
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۵۰ ق.ظ
مگه سقف ۱۱۰ سکه نیست واسه مهریه؟ یعنی حاضرین با کسی که بهش اعتماد ندارین برین زیر یه سقف ، یا اینکه به خودتون اطمینان ندارین ...

Stop talking. Start walking
 سپاس‌گزاری شده توسط: IT.girll , kingmax , tabassomesayna
ارسال: #۷۹۳
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۵۰ ق.ظ
blackhalo1989
شما شرطیش کردین...چون اصلا متوجه منظور من نشدین...

........
ارسال: #۷۹۴
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۵۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۱ ق.ظ، توسط IT.girll.)
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ق.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط:  مگه سقف ۱۱۰ سکه نیست واسه مهریه؟ یعنی حاضرین با کسی که بهش اعتماد ندارین برین زیر یه سقف ، یا اینکه به خودتون اطمینان ندارین ...
آفرین دقیقا این سوال واسه منم پیش اومد ...!
ارسال: #۷۹۵
۰۹ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۵۱ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ)IT.girll نوشته شده توسط:  
(09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:  به نظر من واسه مهریه بهترین راه اینه که آقا داماد Smile هر چی داشت به عروس خانم Smile (حس عاقد بودن بهم دست داد) بده، حالا از یه شاخه گل گرفته تا ...( همون یه شاخه گل کافیه Big Grin ) بعدشم که وارد زندگی میشن و هر چی بدست میارن مال همدیگه است
Smile Smile خیلی خوب گفتین! منم زنبق دوس دارم Big Grin
آفرین همین خوبهSmile
چیه ادم دنبال سکه و مادیات باشهSmile زندگی با گل قشنگ میشه، به کل باید مادیات رو حذف کرد. یکی مهریه و دیگری خرید خانما Smile
اگه این دو تا حذف بشن و جاشون گل بشینه خیلی عالی میشهBig Grin

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  هرچه می خواهد دل تنگت بگو... mengan ۵۸,۱۹۰ ۲۰,۲۶۲,۵۱۱ ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ ۰۷:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Amir V
  روابط احساسی خارج از ازدواج مردان متأهل morweb ۶۲ ۴۳,۳۷۷ ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ ۰۲:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: fatemehbiglar
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۹,۷۷۷ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۳,۴۰۶ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  اخرین امار از ازدواج و طلاق در کشور mcse2010 ۱ ۳,۷۸۳ ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۵:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: hamedo
  ازدواج فامیلی f.b ۲۶ ۲۲,۹۲۲ ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۵:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: hamedo
  طالع بینی ازدواج αɾια ۹ ۶,۴۶۹ ۱۵ تیر ۱۳۹۷ ۰۵:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: αɾια
  [نکات زندگی] ۱۰ شرایط خطرناک برای ازدواج ! farazin ۱۷ ۲۱,۴۵۰ ۲۳ دى ۱۳۹۶ ۰۲:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: WILL
  آنچه مردان در مورد ازدواج و مهریه باید بدانند H-Arshad ۰ ۳۱ ۱۷ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۵۸ ق.ظ
آخرین ارسال: H-Arshad
  بررسی یال و دور منفی در فلوید Amir V ۱۶ ۲۱,۱۴۵ ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ ۰۸:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: taha_h

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close