(۳۱ تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۳۶ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: دوستانی که اعتراض به نبود کار، بد بودن شرایط و ... میکنن، میشه از ی تجربه شخصی برای من بگید که توش تلاش کردید ی حرفه رو از اول یاد گرفتید ولی شغلی پیدا نکردید؟ ....
به نظرم مشکل از اونجایی شروع میشه که ما عادت کردیم یا کارمند باشیم یا کارفرما. از این دو حالت خارج نمیتونیم کار کنیم.
مهمترین دلیل کار پیدا نکردن افرادی که من دیدم عدم انطعاف پذیری و نداشتن روابط اجتماعی بوده. قضیه مثل اینه که دختر را نشوندن تو خونه میگن خواستگار خوب نمیاد. آخه آدم حسابی خواستگار خوب کف دستش را بو کرده شما دختر داری !!!
الان هم برای کار چند بار رفتید شرایط را امتحان کنید؟ شده تن به هر کاری بدید؟ شده اصلا به این موضوع فکر کنید که هدفتون از کار کردن چیه؟ چقدر پول میخواید در بیارید؟
همه جای دنیا پول در آوردن سخته. تازه ایران بدون وجود قانون درست و حسابی اداره میشه. وگرنه تکون میخوردیم باید مالیات میدادیم.
رفتن خوبه، اما برای کسی که میتونه در یک فشار مضاعف تلاش کنه. اونجایی که شما میخوای بری هندی هست، چینی هست و کلا آدمای همه کشورهای مختلف هستن. برای اینکه بتونید اونجا بدرخشید میخواید چه کار کنید؟ یک درصد اون کار را اینجا انجام بدید، پول در نیومد بیاید هر چی دوست داشتید به من بگید.( به جز ادامه تحصیل که اونور بهتره شرایط)
شرایط سخت شده درست، پول در نمیاد درست. اما همون موقع که شرایط خوب بود شما چی کار کردی؟ اگر با دلار چهار تومنی کاری نکردی، با دلار سی تومنی هم قرار نیست اتفاق خاصی برات بیفته. راه بیفت دنبال پول درآوردن، پول خودش میاد. منم اولین بار که این جمله را تو ۱۸ سالگی شنیدم خندیدم، اما الان باور کردم که این واقعیته!