زمان کنونی: ۱۷ آذر ۱۴۰۴, ۰۳:۰۶ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۲۱۷۹۶
۱۰ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۰۵ ب.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  ای کاش کارت پایان خدمت در دست راست، و مدرک ارشد را در دست چپ داشتم Big Grin
صبر داشته باش. به موقعش.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Riemann , emahii
ارسال: #۲۱۷۹۷
۱۰ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۵۵ ب.ظ
همه لبخند لدفن، می خوام عکس بگیرم
[تصویر:  371291_2el5h5s.jpg]

멈추지 말고

My Dream is to fly
 سپاس‌گزاری شده توسط: Riemann , fo-eng , Aurora , RASPINA , shayesteNEY , diligent , Bahar_HS , **sara** , IT.girll , so@ , m.teymourpour , NP-Cσмρℓєтє , kingmax , vesta , emahii , alim93
ارسال: #۲۱۷۹۸
۱۰ تیر ۱۳۹۴, ۰۱:۵۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ب.ظ، توسط fo-eng.)
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۵ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط:  
همه لبخند لدفن، می خوام عکس بگیرم
[تصویر:  371292_2el5h5s.jpg]

از منم عکس بگیر Big Grin

[تصویر:  371292_of7zbqewpbux1kngvk5k.jpg]
عنوان این عکس این بود:
این همه ذوق فقط برای دیدن آب : )

خداوندا ... کدام نقطه ی زمین، از تو خالیست که خلق تو را در آسمان می جویند؟! منصور حلاج
 سپاس‌گزاری شده توسط: RASPINA , shayesteNEY , diligent , Menrva , Bahar_HS , sa_ra , **sara** , tabassomesayna , IT.girll , m.teymourpour , NP-Cσмρℓєтє , kingmax , vesta , emahii
ارسال: #۲۱۷۹۹
۱۰ تیر ۱۳۹۴, ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  باگ های چغر

UndecidedUndecidedUndecidedUndecidedAngelAngelAngelAngelAngel

هرگز، منتظر" فرداى خیالى" نباش.
سهمت را از" شادى زندگى"، همین امروز بگیر

هر کس در زندگی خود یک کوه اورست دارد که سرانجام یک روز باید به آن صعود کند...!!!
 سپاس‌گزاری شده توسط: tabassomesayna , gogooli
ارسال: #۲۱۸۰۰
۱۰ تیر ۱۳۹۴, ۰۴:۳۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۲ ب.ظ، توسط fo-eng.)
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۷ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:  ایام شباب است شراب اولی تر *** با سبز خطان بادهٔ ناب اولی تر

عالم همه سر به سر رباطیست خراب *** در جای خراب هم خراب اولی تر
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۴ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:  شیرازیا خیلی مهربونن و در کل آدمای شادی هستن( به جز چند تاشون Smile )
موافقم باهات. یه بار از اون "به جز چند تاشون" که گفتی یکی شون به تور منو دوستام افتاده :دی ۳ تا از دوستان دانشجوی مجازی دانشگاه شیراز بودن، یه بار باهاشون رفتم یه چند روزی شیرازو یه کم بگردیم! آقا همون اول که از ترمیتال تاکسی گرفتیم یه مورد از چند تایی که گفتید تا چونه مون کلاهو کشید پایین Cool البته از اینا همه جا هستن! شیراز و غیر شیراز نداره. تازه ما وقتی بمتوجه کلاه شدیم که زنگ زدیم به یکی از رفقای شیرازیمون که بیاد با ماشینش ما رو ببره دور دور ...
تو دنیا فک کنم همه کار میشه کرد غیر از ۲ تا کار:
۱- بتونی لایف استایل و عقاید یکی رو براحتی عوض کنی!
۲- بتونی دم دهن مردمو ببندی!
موافقی؟
یعنی منظورتون اینه که پول تاکسی زیاد می گیرند؟ Huh
خب از ترمینال تاکسی بگیرید حکم آژانس یا همون تاکسی تلفنی رو داره دیگه! Rolleyes Shy

یک راه حل مفید: با اتوبوس واحد نقل مکان کنید! زمانبر هست ولی مطمئنا بهینه هست!! Cool Sleepy

خداوندا ... کدام نقطه ی زمین، از تو خالیست که خلق تو را در آسمان می جویند؟! منصور حلاج
ارسال: #۲۱۸۰۱
۱۰ تیر ۱۳۹۴, ۰۴:۳۵ ب.ظ
از دست این پاپ آپ ها جونم به لبم رسیده Sad

یک گزینه ای برای بلاک کردنش در فایرفاکس هست، چک کردم اونم تیک خورده بوده. ولی همچنان از حضور این سایت های تبلیغاتی مشعوف می شوم

از دست سنجش پزشکی هم دارم دیوانه میشم.
از اول هفته ما رو گذاشته سرکار. اگه امروزم نیاد قید نتیجه ها رو میزنم. خفه شدم از بس از صبح صفحه اش رو رفرش کردم Sad
ارسال: #۲۱۸۰۲
۱۰ تیر ۱۳۹۴, ۰۵:۱۲ ب.ظ
بیا آرزو کنـــیم. . .

یکبـارِ دیگر، یکدیگر را ببینیم. . .

اما در ده سال آیـنده. . .

شـاید آن وقت،

راحـت تر بتوانیم "بی تفاوت" از کنارِ یکدیگر رد شویــم. . .

+کاش تو هم مثل تمامِ مردم این سرزمین، برایـم غریبه بودی!

........
 سپاس‌گزاری شده توسط: Menrva , fo-eng , **sara** , 10:30 , samane .gh , IT.girll , RASPINA , Bahar_HS
ارسال: #۲۱۸۰۳
۱۰ تیر ۱۳۹۴, ۰۵:۳۴ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۷ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:  من حاضرم با لباسام بپرم تو حوض گل ولی بچم(لپ گلی مامان جونش، خوشکل بابا، عزیز دلم) تو سال خوک و مار و موش و میمون به دنیا نیاد ... دارم با این لینک چتکه میندازم واسه محاسبه تولد بچه Big Grin
چه خوشگل گفتین درمورد بچه.. یه لحظه فکرکردم باباشدینBig Grin..مغلومه بابای خوب و خیلی مهربونی میشین...Smile.. حالا چرا توی این سال ها به دنیا نیاد؟
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۷ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:  صحبت شهر محل زندگی و ... شد، این چند وقته تو خونوادمون هر چند وقت صحبت میشه در مورد نقل مکان به گرگان! آخه مامانم اونجا رو خیلی دوس داره! اینا کسی هست گرگانی باشه یا ساکن گرگان باشه یه چند سوال بپرسم ارش؟؟!؟!؟!
گرگان هم خیلی قشنگههه انشاا بیاین گرگانTongue.... اما توی شمال کارزیادنیستا..برای شما سخت میشه ازلحاظ کار..

멈추지 말고

My Dream is to fly
 سپاس‌گزاری شده توسط: blx , **sara** , Bahar_HS
ارسال: #۲۱۸۰۴
۱۰ تیر ۱۳۹۴, ۰۶:۱۴ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۶ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:  از لحاظ کار اینقد به خدای بالای سرم پشتم گرمه که میدونم کارشم جور میشه (ریا نشه ها، کارشم هست، خدا اینجوری میذاره تو کاسه آدم؛ خیلی حال میده) حتی ممکنه دو سه تا خونواده با هم بیایم Wink
خیلیییییی عالیهههههههSmile

멈추지 말고

My Dream is to fly
 سپاس‌گزاری شده توسط: Bahar_HS
ارسال: #۲۱۸۰۵
۱۰ تیر ۱۳۹۴, ۰۶:۱۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۰ ب.ظ، توسط IT.girll.)
اگر از گرمای امسال به سلامت گذشتی
به شکوفه ها؛ به باران
برسان سلام ما را

از دیوار خرمالوی سیاه.
 سپاس‌گزاری شده توسط: Menrva , sanaz777 , **sara** , samane .gh , RASPINA , vesta
ارسال: #۲۱۸۰۶
۱۰ تیر ۱۳۹۴, ۰۶:۴۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۰۷ ب.ظ، توسط A V A.)
انقدر یوزراتونو عوض کردین من دیگه خیلیارو نمیشناسم Sad

این کنفرانس خیلی خوووووبه

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

EVERYTHING that kills me makes me feel ALIVE

EVERYTHING that drowns me makes me feel wanna FLY
 سپاس‌گزاری شده توسط: blx
ارسال: #۲۱۸۰۷
۱۰ تیر ۱۳۹۴, ۰۷:۱۲ ب.ظ
امروز از این پیامک تبلیغاتیا واسم اومد که شما برنده ۸۰۰ هزار تومن پول + ساعت سواچ اصل :| شدید..در کلاهبرداری بودن پیام شکی نیست ولی اسم و فامیلمو کامل اول پیام نوشته بود !! اینو دیگه کجای دلم بذارم!!!!!!

من نه آنکه گویی هستم نه آنکه گویند / من همانم که همانم ..
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: IT.girll
ارسال: #۲۱۸۰۸
۱۰ تیر ۱۳۹۴, ۰۷:۳۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ ب.ظ، توسط diligent.)
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۵ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:  
نقل قول: خوب به مدیر کل معرفیش کنین تا بن بشه دیگه
به این راحتیام نیست
از چه نظر میگین راحت نیست؟

همه در حسرت یک پروازند؛
من به پرواز نمی اندیشم؛
به تو می اندیشم؛
تو که زیباتر از اندیشه یک پروازی..
ارسال: #۲۱۸۰۹
۱۰ تیر ۱۳۹۴, ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۸ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:  از اون نظر که یک مدیر خوب به همین راحتی صورت مساله رو پاک نمیکنه! و من شک ندارم که مدیران مانشت واقعا مدیرن :دی و به آزادی بیان و تبادل نظرات معتقدن
برادر کدوم صورت مسئله؟ داشتن بیش از یه حساب کاربری،نقض قوانین انجمن محسوب میشه. یادمه سال ۹۰ که آقا فرداد مدیرکل بودن، اعلام کردن که هر کی بیشتر از یه اکانت داشته باشه بیاد اعلام کنه تا یکی را براش حذف کنیم.

همه در حسرت یک پروازند؛
من به پرواز نمی اندیشم؛
به تو می اندیشم؛
تو که زیباتر از اندیشه یک پروازی..
 سپاس‌گزاری شده توسط: Aurora , blx , tabassomesayna
ارسال: #۲۱۸۱۰
۱۰ تیر ۱۳۹۴, ۰۸:۱۰ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۰۸ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:  یا برای تغییر نام کاربری!
سال نود که هیچی شما همین چند وقت پیش یادت نیست من نام کاربریمو توکلی کرده بودم؟!
 سپاس‌گزاری شده توسط: blx

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۹,۷۸۴ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۱,۰۱۱,۳۴۱ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۳,۴۰۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۳۴۵,۰۱۹ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۹۸۵ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۴,۰۲۵ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۴,۰۸۵ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۲۲,۲۰۷ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۵,۸۵۹ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۹,۶۹۱ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close